Jaz imam znamko Betula, so cenejši, antibakterijski, pralni, super udobni, noga se ne poti. pa še model in številka mi je kot ulita po nogi. Ker imam ozko nogo,mi crocsi sploh niso ustrezali, ker so zelo široki, pa tudi številke so nekam čudne.
TanjaNatikači cross
| Jerneja USA je napisal/a: | ||
Kanada ni enako USA (na sreco Kanadcanov Glede na manjavo $/Euro je sedaj v ZDA vse dokaj poceni. (seveda, ce dobis placo v Eurih) [kuza] Jerneja USA |
Mojca, na zalost stroski posiljanja znesejo kar veliko, pa ce pride direkt od prodajalca bi bila mogoce se carina (o cemer pa nisem sigurna).
Moj mož jih nosi dan in nč tako mu n treba si umivati nog![]()
![]()
P.s, Tako so grdi, da še pred hišo jih ne bi imela![]()
![]()
Anamarija ![]()
Imam 2 ponaredka, zanje sem dala po 10 €. Saj so to res nikakršni natikači po izgledu, so pa super za na vrt, ker jih potem enostavno opereš, pa tudi za kar tako. Sem jih tudi moji mami kupila, floroscentno rumene...se je najprej nekaj upirala, ko jih je pa probala, so ji takoj prirasli k srcu. Se zarečenega kruha res precej poje...še lani sem trdila, da tako nagravžnega obuvala pa jaz nikoli ne bi imela...
V glavnem, meni so všeč in tudi se mi zdi, da človek sploh ne more zaruleno gledat v svet s tako živimi barvami na nogah...torej so za nekaj pa tudi fajn.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.