Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Ne tako dolgo nazaj sem bila nočna mora za zavarovalne agente.
Po službeni dolžnosti sem morala preštudirati vse vrste zavarovanja in vse prijeme. No, poslali smo mi ful luškanega zavarovalničarja ... Pa ni zaleglo.
Spet ponavljam: preberite splošne pogoje, ki so napisani na polici in vam jih mora agent dati, ker so SESTAVNI DEL pogodbe o zavarovanju. Vedno pofotografirajte škodo, narišite, napišite. In polagam vam ne srce: NE PODPISUJTE NIČESAR, česar ne bi natančno prebrali.
Pri zlomljeni nogi je najbrž šlo samo za zavarovanje za invalidnost. Sam zlom ni invaldinost. Razlika je tudi, ali je izplačilo iz police, ki velja samo za nazgodo, ali gre za odgovornost ( avtomobilski, delodajalca, tretje osebe). Samo v zadnjem primeru se upošteva nematerialna škoda ( strah, bolečnine, skaženost). Pa tudi stroške zdravniškega potredila se krije samo v tem primeru. Pazite na svoj denar !
Pri določanju stopnje invalidnosti odločajo zdravniki, cenzorji zavarovalnice, ki so od nje tudi plačani. Sodni izvedenec medcinske stroke pa naj bi bil neodvisen, zato je treba vselej predlagati sodišču, da cenzorje izključi.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 19. jul 2008 16:24:30Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Kitajski rezanci s piščancem