Dušeno rdeče zelje
Ežoj, sam te imam na sumu, da vlačiš kak čoln za napihnit v tistih 106 kg prtljage, ki jo baje vlačiš s sabo?
(al pa kakšno likalno mizo in stojalo za srajce obesit...) : )
lidka ![]()
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 14. avg 2008 10:16:06
Sicer nimam pojma, če je res bil kak "frker" na Pagu, bi pa rekla, da je potrebno na dopustu pustiti politiko pri miru, še posebno na območjih, kjer imajo še v svežem spominu raznorazne vojne packarije. Ponavadi lepa beseda lepo mesto najde.
OgnjičJa, Jože, jaz sem zvečer pred spanjem razmišljala o tistih 106 kilah, pa mi nikakor ni šlo v račun... ![]()
![]()
![]()
Pazi, da ne dobiš kakšen žulj na riti v tistih 26 urah, sicer pa tudi jaz držim pesti, da se srečno vrneš. Veš, sem bila danes pri eni dobri kolegici, naši članici, pa sem se nekih famoznih sladkarij, rezinic, pit in nevemčesa vse najedla, me vse tišči. (je rekla, da če se znova poročim, mi bo pekla za poroko, ampak, hudiča, nimam pojma, zakaj bi se še enkrat možila... ![]()
![]()
![]()
![]()
).
Pozdravček od tukaj, saj veš, je vse po starem...![]()
Danes sem si vzela čas in prebrala vse od začetka do konca...
Res se je splačalo. Ežoj oz ezoj me je s svojo "kolumno" res navdšil.
Upam, da se kmalu spet oglasi in nam poroča o obliki in barvi (vzorcu) prta za njegovo prijateljico
in še o čem.
Drugače pa sem bila 6 tednov na Pagu. Uživala sem do konca in še čez...
... Pažanini pa niso tako radodarni z internetom kot rusi... žalostno.
Ribe smo jedli skoraj vsak dan, pa nismo postali nič vegi - mogoče bi bilo dobro da bi - bi šla kaka pridobljana kila dol
.
Morska medvedka, nič se sekirat, jaz sem danes sigurno dobila ene tri kile gor, sem pa zdajle dve uri na polno pospravljala, upam, da sem zgubila vsaj 20 dek... ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom