Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Ežoj vsak dan čakam, pa berem, pa si mislim saj danes se bo pa spomnil, pa ni nič s tabo
, zgleda te moram jaz spomnit (kaj bi ti brez mene ![]()
). Pišeš o ribah, pa sadju pa pol spet o ribah a kapitalne stvari, ki zanimajo mene in Stano ne omenjaš.
Kakšne so jim tam dol kaj sladice, pa ne mi rečt, da nisi probal, kaj se to pravi nisi probal, moraš probat, kako naj drugače vemo. Pa kakšne so jim tam čokolade kaj, al so naše boljše?
Pa tud, če ne bi tolk gledal v dekolteje (še dobro, da o tem ne govorimo, da ti ne bo kakšen kuhar fovš, pa bog ne daj, da omeniš še kakšen plav predpasnih (na 2 al tri ne spomnim se kolk gubic), pa ti pride dol konkurenco delat (itak je nimaš ampak oni to ne vejo)) in kakšen recept za naju sfehtal ne bo nič narobe. Aja samo ne pisat recept za baklave, se bojo prec skregale kater je pravi.
Aja pa skoz te hočem vprašat, a si kakšen prt našel? ![]()
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 10. avg 2008 07:38:56
Evo, je že jade vse napisala![]()
Ežoj, lepo se imej in da ne boš kar ostal tam. Te bomo preveč pogrešale![]()
Uh ..... (tko kot bi rekel un moj prijatelj) pa tak dopust, da se ne moreš sladic najest. Stana se pravi, da ko bova velike v Rusijo ne greve, se bojim, da bi še shirale tam... ![]()
Pa Ežoj ti mi zdaj zadnje čase prideš kot neki vegetarjanec, samo z ribami se prehranjuješ. Daj ti malo preveri, da ti kakšne plavutke ne rastejo.
Aja, da ne pozabiš, daj malo poglej, če imajo kje kakšen lep prt. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Juha iz čičerike in rožmarina