Hčerka bi rada za rojstni dan imela sadno torto.Zato vas prosim če ima kdo dober recept,da mi ga pošlje.Rada bi takšnega s kremo iz želatine.
pasijonka
Temo je spremenil(a) pasijonka dne 14. jul 2008 08:43:51
Hčerka bi rada za rojstni dan imela sadno torto.Zato vas prosim če ima kdo dober recept,da mi ga pošlje.Rada bi takšnega s kremo iz želatine.
pasijonka
Temo je spremenil(a) pasijonka dne 14. jul 2008 08:43:51
Vidim da si čist" frišna tukaj. V bazi se najde veliko veliko receptov za torto ali pecivo s sadnimi kremami. Malce prebrskaj. Če si boš privoščila pa še pluska bo šlo pa vse veliko lažje.
marelica| ycrna je napisal/a: |
| Narediš biskvit ki nikoli ne pade dol (v bazi) in potem narediš kremo kot za tiramisu .................................................................................................... ..................................................................................................... ..................................................................................................... P.S.: je pa v bazi toliko receptov, da dol padeš. ycrna |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Mini čokoladni hlebčki