POzdravček!
Imam eno malo nenavadno prošnjo, ampak glede na to, da je bilo ravno nogometno prvenstvo in je veliko ljudi nabavilo nove televizije, me zanima, če ima slučajno kdo kako staro, ki bi jo lahko pogrešal za 1 mesec poleti, potem jo 100% vrneva. Model, znamka, starost, velikost itd... ni važno, super, če je v barvah, ni pa nujno.
Ker na žalost ne smem praktično nič, razen ležat, ne smemo na morje. In če bomo že morali biti doma, potem bi vsaj kaj dobrega iz tega potegnila: vem,da to na splošno ni na tvju in se ni za bat da bi to sicer tam iskala, vendar pa so ravno v tem času OI v košarki, ki mojega lubija straaaašno zanima... In če že ne moremo na morje, bi lahko vsaj OI košarke gledal, da bi imel vsaj nekaj od vse te blesave situacije...
(Saj vem, da lahko gre gledat tekme drugam, kar tudi sicer prakticiramo, gremo skup ali pa on sam, ampak zdaj jaz itak nikamor ne smem, tekme so pogosto pozno zvečer, jaz pa zdaj male ne smem dvigovat in jo mora torej on dat v posteljo oz. je veliko težje, če sva sami doma...)
Če ima slučajno kdo doma več televizij ali gre ravno takrat na morje in ne pogreša svoje, se toplo priporočamo. Rada bi mu kaj lepega naredila, pa nič ne morem...
Veri