Izposoja tv-ja

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

tema odprta - 10. jul 2008 10:30 | ogledi: 3.227 | odgovori: 29

POzdravček!

Imam eno malo nenavadno prošnjo, ampak glede na to, da je bilo ravno nogometno prvenstvo in je veliko ljudi nabavilo nove televizije, me zanima, če ima slučajno kdo kako staro, ki bi jo lahko pogrešal za 1 mesec poleti, potem jo 100% vrneva. Model, znamka, starost, velikost itd... ni važno, super, če je v barvah, ni pa nujno.

Ker na žalost ne smem praktično nič, razen ležat, ne smemo na morje. In če bomo že morali biti doma, potem bi vsaj kaj dobrega iz tega potegnila: vem,da to na splošno ni na tvju in se ni za bat da bi to sicer tam iskala, vendar pa so ravno v tem času OI v košarki, ki mojega lubija straaaašno zanima... In če že ne moremo na morje, bi lahko vsaj OI košarke gledal, da bi imel vsaj nekaj od vse te blesave situacije...

(Saj vem, da lahko gre gledat tekme drugam, kar tudi sicer prakticiramo, gremo skup ali pa on sam, ampak zdaj jaz itak nikamor ne smem, tekme so pogosto pozno zvečer, jaz pa zdaj male ne smem dvigovat in jo mora torej on dat v posteljo oz. je veliko težje, če sva sami doma...)

Če ima slučajno kdo doma več televizij ali gre ravno takrat na morje in ne pogreša svoje, se toplo priporočamo. Rada bi mu kaj lepega naredila, pa nič ne morem...

Veri

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

10. jul 2008 11:00

Veri, odvisno sicer od ponudnika, pri katerem si, ampak za zelo malo denarja lahko navaden racunalniski monitor spremenis v TV. Ce ga imas. fresh

Veri  

10. jul 2008 11:10

fresh, hvala za nasvet ampak imaš strašne komplikacije, ko hočeš tv spet odjavit... Smo namreč imeli te probleme, ko smo odjavljali tv doma, ker ga sploh nikoli nismo imeli in je trajalo in trajalo, 100x so hodili odklapljat, pa prevezovat, pa gledat... in pošiljali položnice... Midva sva pa trenutno bolj na knap z denarjem in bi rada samo eno hitro rešitev za 1 mesec, samo za tele OI:) POtem pa itak upam, da bom že na nogah in ga bom lahko drugače pocrkljala, po temle abstiniranju od vsega možnega, verjetno na basket niti ne bo pomislil, ko bo vse normalno;)... Veri

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

10. jul 2008 11:17

http://www.podarimo.si/13451-video-sony--slv-436-ee poglej,na tej strani jih non stop podarjajo drugače pa malo poglej po katalohih na netu ali na e trgovinah za manj kot 100€ dobiš novo,pa še na dom ti jo pripeljejo,ker če razumem od doma ne moreš sama je sicer nimam za podarit,ampak če ti kaj pomaga anaeva

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

10. jul 2008 11:34

Z veseljem bi ti najinega posodila (sploh ne gledam tv), pa bo tudi moj verjetno hotel gledati šport. Je pa ziher kje kakšna spletna stran, kjer bi lahko spremljal tekme. Moj dragi to velikokrat prakticira, ker ne prenese slovenskih komentatorjev, hrvaško televizijo pa zatemnijo. Ko se zbudi (bil je v nočni) ga bom vprašala, pa ti sporočim, če še ne boš našla televizorja. Srečno, pa upam, da se boš kmalu počutila bolje. RadaJem

Veri  

10. jul 2008 11:47

Hvala vsem, ena super prijazna kulinaričarka se je že javila, da nama ga posodi! Hvalaaaaaa!!!!! Ja, včasih se da spremljat prek neta, vendar dostikrat heca - pa midva nimava ravno ne vem kake povezave, samo najosnovnejšo in potem slika zaostaja in dostikrat pade ven, po murphyju seveda ravno takrat, ko je kak koš ali sploh v napetih končnicah, takrat vse zmrzne, verjetno zato, ker se več ljudi priklopi... Pa vedno moraš iskat, kje je in navadno lahko gleda samo na takem malem ekrančku 10x10 cm... In potem se mu ne da z vsem tem zafrkavat,da bo potem na koncu crknilo in sploh ne probava več (jaz pa itak nimam pojma o tem...), saj gotovo se da še kako bolj elegantno speljat, ampak nisva ravno računalniška strokovnjaka... Ja, saj sicer vse podpišem, samo da bo s tamičkeno vse ok, ampak vseeno imam pa rada še koga drugega zraven... Pa če mu že drugače ne smem tega pokazat in je to edino, kar lahko naredim zanj, ki bo ravno tako ob dopust na morju, ki ga res rabi... NO, potem bom to pač probala naredit:) Hihi, 100E je trenutno 1/4 moje plače (delam oz. sem na bolniški za 4 ure), tak da cene so relativne, hehe. Saj nam ni hudega, za jest mamo, radi se mamo, kredita nimamo, zdravje bo pa tudi še prišlo:) Dokler so tu tako dobri ljudje, me sploh ne skrbi (razen za tisto, na kar pač nimamo vpliva, zato sem pa pridna v postelji;))! Hvala!!!!! Veri

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

10. jul 2008 12:07

Veri, pa kaj je s teboj narobe, če ni skrivnost ?! Sem kr žalostna, ko moraš tako luštne dni preživeti v postelji . Veš, če bi ne našla Tv-ja, bi si js tega izposodila pri starših ( imata bolj mičkenga, potujočega - mislim, da je celo barvni ) in ti ga posodila naprej. Želim ti čimprejšnje okrevanje..........in držim pesti, da si kmalu opomoreš, da boš lahko fuuul uživala.

Veri  

10. jul 2008 12:26

Ni skrivnost, ne, samo sem že enkrat pisala v eni temi o tem, pa nisem hotela spet cele kulinarike morit s tem:) Me pa čudi, da ti ne veš nič o tem, kaj je z menoj, bi morala prva vedet, saj si še obljubljala obiske! no, da veš, da prideš januarja, če bo zdaj vse ok! Ja, fino res ni, ampak se bo (upam) splačalo: sem namreč spet dobre 3 mesece noseča in ker sem verjetno malo pretiravala z vsem mogočim, ali pa bogvezakaj, se je en del posteljice odluščil in sem krvavela res zelo zelo močno, sem mislila, da je to konec - ampak ni bilo, mala je notri migala, ko da ni nič - se je videlo na uz! Nakar me je moja g. lepo na urgenco poslala, tam so me not obdržali, bila sem v bolnici par dni, pa so me spustili ven, ampak pod precej pogoji... Potem sem seveda raztegnila vse prepovedi, kolikor se je dalo in na naslednjem pregledu mi je moja g. praktično prepovedala vse, tudi to, kar so mi prej v bolnici dovolili. Ne vem, ali se je hematom razširil, ali pa sem samo tako švoh zgledala - saj skup sem res nekaj lezla... Skratka zdaj do naslednjega pregleda ne smem nič (nič športa, nič sprehodov, nič kuhanja, nič lažjih gospodinjskih opravil, težjih mi itak že prej niso dovolili,seveda tudi nobenih odnosov, to že prej nisva smela, zdaj pa se še dobro poljubit ne smeva, ker se baje ne smem vzburit, da se maternica ne krči, pa tablete 3x na dan in če sedim morajo bit noge gor, sicer pa ležat in počivat in bit čim bolj dolgočasna in posnemat kako rastlino...) Tako nekak to zgleda Ampak sem pa lahko doma s svojo malo Ronjico in ona se lahko valja po meni, lahko jo še dojim in cartam na tleh in to je tudi nekaj. Z lubijem se lahko pogovarjava in ponoči skupaj zaspiva. Pa včasih mi uspe kako malenkost prešvercat in v postelji naredim recimo obesek in držalo za svinčnih za punco mojega brata, ko pošljem lubija v trgovino, prinese še darilo za prijateljico... Skratka, saj nekaj se da, samo ni pa to tista Veri, ki sem je navajena... Veri

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

10. jul 2008 12:49

Joj, Veri, držim pesti, da se bo čimprej stanje izboljšalo. Veliko sreče in potrpljenja! RadaJem

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

10. jul 2008 13:10

Ojej, tudi js držim pesti. Kljub vsem težavam, ti vseeno čestitaaaaaam. Ja, splača se mal potrpet in ajat, bo pa kasneje toliko boljše. Ja Veri, nimam pojma kje stanuješ - je kr padlo dol . Sem pa fuuuuuuuul vesela, da je čofnilo k tako ljubeči mamici kot si ti. Želim ti vsseeee naj, naj. No, pa sej smo punce iz kulinarike, ( ki te imamo rade ) ob tebi, da ti bomo malo krajšale čas in ti kaj lepega povedale.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti