Kljub razprodajam jo bom jutri raje krenila v Trst... Trst je le Trst... tam doli se počutim res odlično. Poceni cunje, morje (ker meni tako ali tako ni za vodo, pač pa samo za bližino morja), tudi samo mesto je lepo- pa še sladoled imajo dober
Če bi bilo še kaj več, bi bilo že kičasto ![]()
Poletne razprodaje
Meni se pa zdi, da je izbira nenormalno velika, samo polno rit imamo vsega! Sploh več ne vemo, kaj bi!
Simona, tebi pa zavidam! Trsta se vedno veselim kot otrok! Pa tudi če samo gledam, pijem kapučino, s pogledom ošvrknem kakšnega Italijančka (pa rečte da niso srčkani, če si upate, pa tako zrihtani... doma ga ne bi blo za met...) Italijani imajo modo v genih, zato grem v šoping 100 krat raje tja kot pa v Avstrijo. Tak dober filing je... Privošči si in eno kepico še za mene poliži, boš?
Upam, da to ni to, ker dear Vendy si pa res ne predstavljam v temPo moje je to shujševalni model: tridestkrat na dan zapustiš hišo in se obuješ, nato pa sezuješ. Čisto sam.
F r i n a
Blažkaa kako si me nasmejala
To je to: http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/noimg/azzedine_alaia.jpg_138096144.jpg
Vseeno pa tudi tvoja slika ne izgleda slabo, čeprav bi jaz pogrešala visoke pete.
katjushka po moje so pa tile čeveljci ( a so to tudi rimljanke; to je sedaj vprašanje) res fukiš
blažkaaOpala. No, kje imajo take rimljanke? S peto???
Meni je zelo všečno, načeloma sploh ne nosim ničesar brez viskoih pet, razen, ko sem na dopustu, potovanju ali pohajkovanju... (in trpim takrat...).
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.