| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Kjer se bo tudi videlo, da je Barbara (barbaros - divjak, xenos - tujec, z obojim so stari Grki označevali ne-grško populacijo) grško ime in definitivno ni "staro slovensko". Vendelina jr. |

Najboljši limonini razpokančki
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Kjer se bo tudi videlo, da je Barbara (barbaros - divjak, xenos - tujec, z obojim so stari Grki označevali ne-grško populacijo) grško ime in definitivno ni "staro slovensko". Vendelina jr. |
Pri nas imamo pa Alenko in Borisa, na črko C pa nam ni "sedlo" nobeno ime, tako da smo ostali pri dveh. Sin pa je imel za fantka pripravljeno ime Liam ,Lukas in Max, rodil pa se je Timi. Hčerka bi bila pa Nikki ali pa Lara.
kačaHecno, a ne? Za mojo sestro je bilo cel čas mišljeno, da bo Lucija, o fantku niso niti razmišljali, ko pa se je rodila, mami enostavno ni zgledala kot Lucija in je dobila ime Jana. Jaz bi bila Gašper, če bi bila fant. Brat je pa Miha- Za morebitno potomstvo sem pa že omenila, s sestro imava iste favorite - Jakoba in Nežo.
Loni MakaroniZakaj neumna, takšna so se pač dajala otrokom v določenem obdobju naše preteklosti. Če si kdaj prebirala kake zgodovinske romane, si morala naleteti tudi na nekaj s tega seznama, nekatera so moderna še danes, npr. Zala...
Pa pomislite na germanske Brunhilde, Hildegarde, Kunigunde.
Jaz sem nekaj časa hotela biti Breza, moje najljubše drevo pač. Moje ime mi enostavno ni bilo všeč, pa pika. Poudarek na ni bilo, zdaj sem z njim čisto zadovoljna.
Sveta Apolonija, zaščitnica zobozdravnikov, prava, samo, da sveder zagledam, pa skupaj padem.
Loni MakaroniŠčenedraga me je čisto prevzela
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda