Sava
"Ljubezen na prvi pogled,
kot deklico sem te iskal med gorami.
Iz svetlih kristalčkov spočeta
in s soncem požegnana si mi oprala noge.
Stopil sem ob tvoji zeleni poti in se razjokal.
V tvoji zrelosti so ti nadeli umazano
obleko s smrdečimi resami.
Jokam, ker vem, da si biser,
ki potuje v biserno morje
in ljubil te bom toliko časa,
da te bodo moje solze očistile .... "
Tole je pesem Sava, Sava, ki je napisana na sliki Save, ki visi v mojem stanovanju, oboje avtorja Ervina M.
Ni je solz, ki bi oprale Savo od človeških posegov in ni solz, ki bi bližnjim izprale bolečino. Potrebovali bodo veliko poguma in ljubezni.
Upam, da te nesmislene smrti ne bodo zaman in da bo varnost na rekah od zdaj bistveno drugačna. Potem te smrti tudi ne bodo tako nesmiselne.
F r i n a
Prosim, če lahko pod to temo izražate samo sožalja,žalne verze , in vsaj v taki situaciji ostanite človeški. Vsi tisti , ki smo kdaj doživeli tako tragedijo, v težkih trenutkih nismo potrebovali nepomembnih komentarjev ampak ljudi, ki so nam stali ob strani.
mizarka
Sporočilo je spremenil(a) mizarka dne 05. jul 2008 13:50:20Vem, da gorja, ki jih doživljajo svojci in prijatelji ponesrečemih, ne more nihče zmanjšati z besedami: "Moje sožalje!".
Kljub temu jim izrekam svoje iskreno sožalje. ![]()
Obsojam pa ljudi, ki si na žalosti drugih želijo kovati svojo srečo, pomembnost ...
dh
Sporočilo je spremenil(a) dh dne 05. jul 2008 14:04:12
Sporočilo je spremenil(a) dh dne 05. jul 2008 14:05:02
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burger s Kraljevo fit štručko

Raca z rezanci na azijski način