| dragička je napisal/a: |
| Kako se je tema obrnila v kontra smer!!!
Začetnica, napisala si samo - zelje, nič nisi rekla, a je sladko (sveže) ali kislo zelje. Vidim, da ti je Rimljanka odgovorila, verjetno je podvarak ali je pa rusko zelje. Ali je pa mogoče razvita oz. razpadla sarma, ker te zvita ne pripada, ker te tašča tako prekleto sovraži. |
Zelje
Začetnica, saj vem, da nisi tako mislila, kakor se je pač slišalo. Upam, da boš dobra snaha in nekoč najboljša tašča.
Pa radi se imejmo. Lp
oliva
| oliva je napisal/a: |
| Začetnica, saj vem, da nisi tako mislila, kakor se je pač slišalo. Upam, da boš dobra snaha in nekoč najboljša tašča. Pa radi se imejmo. Lp oliva |
Praviš, da je dobra kuharica in prava gospodinja. Povprašaj jo - kako se to dela, kako se ono dela. Prepričana sem, da bo vesela in boš dobila pozitivne pike.
Pozdravček!
| oliva je napisal/a: |
| Sem mislila, da ste na tem forumu drugače misleči. Pa stara, pa sinička, pa ptica pevka, itd. lahko vsaka postane kaj hitro, seveda če bo imela srečo in, če bo imela srečo, da bo vzgojila otroka, ki si bo morda nekoč našel svojo/jega izvoljenko/ca. In potem? Vam bo to potem všeč? Vzorci se zelo radi ponavljajo. oliva |
Punce...mirno...a ni ZAČETNICA prosila za recept oz pomoč pri iskanju recepta?
Rimljanka ji je lepo pomagala, sedaj pa res ni treba nosu vtikat v odnose znotraj njene družine oz bližnjih.
Ej, je pač tako, če daš kost, se jo pač gloda...
Začetnica midve si lahko podama roke.Tudi moja tašča mi ni hotela dati recepta za ajvar,jaz sem jo gnjavila cela 3 leta,potem pa je šla v bolnico midva z možem pa k očetu na obisk in jaz
sem na hitrco prepisala recept in tako ga vsaj imam.

balu
| balu je napisal/a: |
| in jaz |
dobra fora![]()
| dragička je napisal/a: |
| Praviš, da je dobra kuharica in prava gospodinja. Povprašaj jo - kako se to dela, kako se ono dela. Prepričana sem, da bo vesela in boš dobila pozitivne pike. Pozdravček! |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.