Začinjene polnjene paprike s feta sirom
Jaz bi se jasno in glasno postavila zase in razčistila stvari. Ponosna sem na svojo lastnost, da vsakemu v obraz (taktno, a nedvoumno) povem, kar si mislim. Ko bi ti vedela, kako je to sproščujoče! Mož mi pravi, da jaz pa že ne bom dobila raka, ko vse tovrstne težave sproti "spucam"... Ne razumem, zakaj bi morala biti slabe volje zaradi enega človeka in se potem znašati nad drugimi (šibkejšimi seveda), če lahko povem njemu??
Razmisli titta, mogoče se bi pa splačalo komu povedati...
jasnaJa ja. Sistem izobraževanja je tak tak. Ekonomistov je dosti. Dobrih ekonomistov je malo. Drugače pa je marža razlika med prodajno in nabavno ceno. Odstotek marže pa je izračunan glede na neto prodajno ceno (brez DDV). Odstotek izračunan glede na nabavno ceno pa se imenuje pribitek. Drugače pa sem glede izračuna marž našel stran www.izracunmarze.si . Tam so tudi formule pa obrazci, kjer si lahko sam računaš.
slaxJa upam, da je Titta v petih letih uspela rešiti problem, ki ga je imela. Mogoče je že šefica svojemu bivšemu šefu![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Raca z rezanci na azijski način