Dušeno rdeče zelje
| blažkaa je napisal/a: |
| Joj punce, ful ste pridne. Trenutno sem med pakiranjem za punci, prebrala bom komentarje in predloge malo kasneje, se mi je pa zataknilo tam, kjer je v tem trenutku najmanj potrebno |
Saj imamo tudi mi en čink morja, za uživanje ravno dovolj. Potni list boš pa iskala, ko se vrneta in gre mož v službo, tebi bo pa ostalo dovolj časa za to opravilo, ker bosta punčki še na morju. Pa lepo se imej.
OgnjičNajbrž sta že na poti, če pa še nista, malo premislita o kakšnem Bohinju, Bledu ali Bovcu. Mene v tej vročin ši najbolj vleče na Babno polje.
nola| SRNA je napisal/a: |
| Jaz pa grem letos za teden dni V EGIPT- Hurgado(mislim da SOMA BAY) Komaj že čakam, se pa zelo bojim leta z letalom, ker se lansko leto ob letu nisem najboljše počutila. KAJ PRIPOROČATE PROTI SLABOSTI NA LETALU????? Pa ne rečt kakšen ingver, ali Dramida tablete ker mi ne pogajo. Kako je z uspavalnimi tabletami??? Prosim za nasvete... SRNA |
| nola je napisal/a: |
Mene v tej vročin ši najbolj vleče na Babno polje. nola |
Ja, Bovec, to je prava izbira, ma kakšno morje? Lepo vas prosim, HRIBIIIIII![]()
![]()
A, ja pa ne pozabiti na notebook![]()
jaz ne bom.
Anamarija ![]()

Veliko sva plavala, se malo posončila, se držala za rokice kot dva najstnika, šla na nočno kopanje in se imela fantastično v vseh pogledih.
Tako zelo nama je bilo všeč, da sva podaljšala dopust in namesto v nedeljo prišla domov sinoči malo pred polnočjo.
Sigurno še ponoviva. Če ne prej, pa naslednje leto
blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Domači sladoled za vroče poletje