Najem stanovanja v lj. in okolici

Kate  

član od: 29.7.2003

sporočila: 63

tema odprta - 20. jun 2008 20:46 | ogledi: 5.132 | odgovori: 10

Mlada družina (z 1. letnim dojenčkom) najame stanovanje v Lj.-Šentvid, okolica ali proti Gorenjski in sicer neopremljeno (imamo svojo opremo!), za daljše obdobje.

Najemnina do 350€ + stroški.

Aleš (041/570-777)

Kate

Kate  

22. jun 2008 9:24

Res bi prosili, če kdo koga pozna ali sam oddaja, lahko tudi nadstropje v hiši, da nam priskoči na pomoč. Doma imamo nemogoče razmere (hitlerski sistem starih staršev=samo zato, ker se nisva želela poročiti!) in nočeva, da to vpliva na vzgojo našega otroka. Pripravljeni smo iti kamorkoli v Ljubljani ali okolici (lahko tudi Dolenjska ali Primorska smer), vendar časa za selitev imamo samo nekaj tednov. Za vse predloge se vam zahvaljujem. LP, Aleš Kate

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

22. jun 2008 10:03

Če ti povem po pravici, bosta za 350 € dobila garsonjero, pa še to ne v Ljubljani, ampak kar nekaj km stran. No, odvisno kaj želita in kako sta zahtevna. Predlagam ti, da prebrskaš po straneh kot so www.nepremicnine.net, salomonov oglasnik na netu, Bolho, ...ipd. S tem sem se ukvarjala 2 meseca in vem, da je treba kar malo pobrskati, potem kar nekaj preklicariti, iti gledat,... Sem prepričana, da se bo nekaj našlo za vas, samo pogledati je treba po tistih straneh, ki sem ti jih naštela. Držim pesti za vas, da boste našli neko rešitev, pa javi se, kako si opravil. Jelenckova

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1339

22. jun 2008 12:51

Kate, poglej še tukaj: http://www.svetovalnica.com/sobe/ (registrira se lahko vsak, imel boš ene 14 dni časa, preden ti ukinejo geslo, če nisi študent), pa na kamrica.net. Res boste težko dobili enosobno za tak denar, ampak poskusit ni greh, zdajle se bo izpraznilo veliko stanovanj, v katerih bivajo študenti. Srečno! RadaJem Sporočilo je spremenil(a) RadaJem dne 22. jun 2008 12:52:59

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

22. jun 2008 13:37

Jelenckova je napisal/a:
Če ti povem po pravici, bosta za 350 € dobila garsonjero, pa še to ne v Ljubljani, ampak kar nekaj km stran. No, odvisno kaj želita in kako sta zahtevna. Predlagam ti, da prebrskaš po straneh kot so www.nepremicnine.net, salomonov oglasnik na netu, Bolho, ...ipd. S tem sem se ukvarjala 2 meseca in vem, da je treba kar malo pobrskati, potem kar nekaj preklicariti, iti gledat,... Sem prepričana, da se bo nekaj našlo za vas, samo pogledati je treba po tistih straneh, ki sem ti jih naštela. Držim pesti za vas, da boste našli neko rešitev, pa javi se, kako si opravil. Jelenckova
to se mi pa ne zdi res... skoraj noben študent ki ga jaz poznam ne plačuje tolko za stanovanje.. niti v centru ljubljane (pa v oglasih zelo redko piše da iščejo študente). Enosobno stanovanje pride nekje 250-300 € + stroški. Če pa ni nujno da je v lj, ali pa da je celo v hiši, pa dobiš že marsikaj, pa ni treba niti velik sreče imeti.. Za malo več kot 350 € pa dobiš že dvosobno v lj.. bannanna

ursulinka  

član od: 12.6.2008

sporočila: 92

22. jun 2008 15:37

naj še jaz pristavim svoje mnenje glede cene Iz lastnih izkušenj (sem študentka in bivam v privat stanovanju v lj) ti povem da za 350 evrov se sicer nekaj dobi,ni pa to bogvekaj...jaz plačujem takšno ceno za enosobno stanovanje, seveda plus stroški, pa moram reči da sem imela kar srečo da sem našla to stanovanje (iskali smo ga pa lani poleti na novo-pred tem sem bivala v dvosobnem za okoli 540eurov, vendar je bilo tam grozno)...torej živim pa prav v lj, torej malo izven se za to ceno pomoje da kaj najti...Mislim da se bo neka prva rešitev sigurno našla, potem pa tako lahko od tam rešujete situacijo naprej... Veliko sreče v novem stanovanju! ursulinka

Stentor  

član od: 19.1.2008

sporočila: 84

22. jun 2008 15:42

Link na nepremičnine.net, kjer je že selekcija 1-sobnih stanovanj v Ljubljani s ceno 300€+/-20%, seveda brez stroškov. Glede na to, da imate lastno opremo, mislim da bi vam moralo uspeti za to ceno. http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?tip=2&cena= LP Stentor

Kate  

22. jun 2008 18:35

Hvala za mnenja, gledava na vseh mogočih straneh, tudi nekaj povpraševanj sva že oddala, tako da upamo da se bo kaj našlo. Lp Kate

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15840

22. jun 2008 19:11

ursulinka je napisal/a:
naj še jaz pristavim svoje mnenje glede cene Iz lastnih izkušenj (sem študentka in bivam v privat stanovanju v lj) ti povem da za 350 evrov se sicer nekaj dobi,ni pa to bogvekaj...jaz plačujem takšno ceno za enosobno stanovanje, seveda plus stroški, pa moram reči da sem imela kar srečo da sem našla to stanovanje (iskali smo ga pa lani poleti na novo-pred tem sem bivala v dvosobnem za okoli 540eurov, vendar je bilo tam grozno)...torej živim pa prav v lj, torej malo izven se za to ceno pomoje da kaj najti...Mislim da se bo neka prva rešitev sigurno našla, potem pa tako lahko od tam rešujete situacijo naprej... Veliko sreče v novem stanovanju! ursulinka

Tule bi se kar strinjala. Hči stanuje s pirjateljico v središču LJ, stanovanje je trisobno, a ne preveliko, zelo solidno opremljeno in obnovljeno, za 600 evrov na mesec plus okoli 150 evrov stroškov vsak mesec. Torej pride na vsako - tri stanujejo skupaj - okoli 250 evrov na mesec.

Za sto evrov več bi se kje na obrobju mesta ali celo malo izven verjetno našlo enosobno stanovanje.

Verjemi v pozitiven izid, prebrskaj vse, kar najdeš na netu in prekliči za vsak oglas, ki se ti zdi primeren za vas, pa boš videla, da vam bo uspelo. Mamamia

mamamia

mateja11  

član od: 8.3.2006

sporočila: 35

3. sep 2008 23:26

Živjo. V Ljubljani s prijateljico najameva 2-sobno stanovanje. Faks sva že končali in imava prvo zaposlitev. Če kdo oddaja ali pozna koga, ki oddaja, naj prosim sporoči. Vesela bi bila kakršne koli informacije. (spletne portale že pregledujem vsak dan in kličem). Hvala. Lp Mateja mateja11

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

4. sep 2008 7:05

Pred časom, ko sem še jaz iskala stanovanje v LJ je bilo v Novih jaršah 600 € najemnine + stroški (dvosobno) in se mi je zdelo odločno preveč, glede na to koliko sem imela potem še do službe (center Lj). To se mi zdi krivično, v Mb dobiš za 250 € dvosobno... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtmalaga
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti