Hihi, sem iz babjega firbca prebrala nekaj vaših komentarjev, čeprav se spoznam "baš ama ništa" na žogo. Tisto, da bi ženske komentirale tekme in vključile v statistiko "menjava frizur" ipd., je svetska. Jaz bi pa dodajala komentarje v stilu "kaj pa tisti v rumenem (sodnik) laufa po igrišču? A je ekipo izgubil? Verjetno se zato razburja. Mogoče je sfalil datum tekme". To sem enkrat v študentu komentirala pa so me skoraj linčali :)
Atina
Navijačice
Atina, ti bi bila ziher najboljša, sploh s temi izjavami...samo škoda da si nam jih že zaupala, pa sedaj ne bodo več palile, vsaj pri nas
te prec izglasujem za menjavo teh komentatorjev...
no jaz sem pa pravkar izvedela da nogomet gledajo tisti, ki imajo IQ do 80, kdor ima višji IQ pa nogometa ne gleda, kaj pravite na to teorijo 

reza
Majamarko, jih imam še na zalogi, brez skrbi!
Terezija, kar se mene tiče, velja.
So pa tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo.
Atina
| terezija je napisal/a: |
| no jaz sem pa pravkar izvedela da nogomet gledajo tisti, ki imajo IQ do 80, kdor ima višji IQ pa nogometa ne gleda, kaj pravite na to teorijo |
Oglas
| Atina je napisal/a: |
| Majamarko, jih imam še na zalogi, brez skrbi! |
Tako zdaj pa naj Španci zmagajo......
mišika
| terezija je napisal/a: |
| no jaz sem pa pravkar izvedela da nogomet gledajo tisti, ki imajo IQ do 80, kdor ima višji IQ pa nogometa ne gleda, kaj pravite na to teorijo |
To si je zmislil en grdavs, ki je bil fauš nogometašem...
Jass v Žičko kartuzijo grem-malo romantike.
Začetnica
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| To si je zmislil en grdavs, ki je bil fauš nogometašem... Začetnica |
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.