Debeli špageti s poletno zelenjavo
| spagon je napisal/a: |
| Punce sem malo brala portugalske in španske časnike. Portugalci zelo spoštljivo pišejo o Nemcih in delujejo kar malo prestrašeno. No upam da na igrišču ne bo tako in bojo zmagali! Španci so pa vraževerni in že pišejo kako je 22. junij njihov nesrečen dan, ker so na ta dan zgubili že tri zelo pomembne tekme: 1. 1986 mundial v Mehiki: Španci izgubijo proti Belgijcem 2. 1996 EP v Angliji: Španci izgubijo proti Angležem 3. 2002 mundial v Koreji in na Japonskem: Španci izgubijo proti Koreji Torej to nedeljo, 22.6. držite pesti za Špance, da se ne ponovi stara zgodba!!!! Ali kot pravi Jose Luis Rodriguez Zapatero: V nedeljo bomo zmagali proti Italijanom 3:2!! Kar se mene tiče je rezultat super, to pomeni veliko golov, privlačno tekmo in na koncu še zmago Špancev!!! |
Res upam, da Zapatero tokrat nima prav! Vam je lahko govoriti, ko vas moz ni Italijan in vas kolega v sluzbi ni Spanec... Forza azzurri (con o senza Cannavaro)!!!!
| Jerneja USA je napisal/a: |
| Forza azzurri (con o senza Cannavaro)!!!! [kuza] Jerneja USA |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Čakajte, ampak a ni 22 drugače ena numerološko fajn številka? Vendelina jr. |
Drage moje navijačice, ravno zaradi tega sem nehala gledati nogomet, ker sem bila več ali manj vedno razočarana. Jasno je bilo kot beli dan, da se bodi Nemci uvrstili v polfinale, in prišli bodo do finala, to je njihova taktika, sem pa zelo zadovoljna, da so premagali Portugalce, ker že leta in leta občudujem nemško igro, brezhibne podaje in nenazadnje krasne strele, prava paša za oči.
Nemci so že na finalni tekmi, ne se sekirat, naj zmaga pač tisit ki si zasluži.
Morda, pa še danes vam bom zaupala zmagoval![]()
ca.
Anamarija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Goveji golaž iz pečice