Zvezde pojejo

Meni je pa oddaja všeč, pa še čas izkoristim za likanje. Občudujem ljudi, ki se upajo tako izpostavit, glede na to, da imajo različno predznanje v glasbi. Npr. igralci veliko bolj obvladajo petje kot drugi, saj to sodi k njihovem poklicu. Nekateri imajo tudi glasbeno šolo opravljeno ali so se amatersko oz. že skoraj profesionalno ukvarjali s petjem v zborih, drugi nimajo popolnoma nobene glasbene izobrazbe. Pa še marsikaj novega zvem pri komentiranju. Čestitam vsem, ki si upajo nastopiti . zvezdica55

Vendelina jr. je napisal/a:
Bom kratka, ker je brezžična povezava malo draga...Vendelina jr.

to "bom kratka" me pa spominja na en luškan mail o Motumbu, ki se je z našo punco poročil, ti ga preko posrednice pošljem

Sam ne rečt, da si spet na morju, ker bom imela od foušije še večjo rit...

Ognjič
Vendelina jr. je napisal/a:
Peter Poles je zelo talentiran, pa naj že najdejo eno oddajo, v kateri se bo res lahko izkazal v vse smeri. Vendelina jr.
To pa res. Fant je preveč potrpežljiv, da to prenaša. Imeli smo tistega sproščen-wannabe Maria deset ali koliko let, Poles pa vsake toliko dobi eno oddajco, "tolk da nekaj je". Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 09. jun 2008 14:55:58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti