No, tak picajzl pa glih nisem istoimenske jedi se razlikujejo od oštarije do oštarije, mesa praviloma nikoli ne naročam. In če gledam z domačega kota, moj tiramisu je zame še vedno tisti pravi najboljši, kar pa še ne pomeni, da je tisti originalni. Meni je pač dober. In basta...
Loni MakaroniProsim,bi lahko poklicali odgovornega?
Kar pravi alibaba zna biti včasih sila zanimivo. Mi na primer z grilled fish mislimo ribo na žaru, na tajskem je pa to riba v tisti bambusovi košari pripravljena na pari. In so eni naši znanci naročili grilled fish in to dobili, zadevo seveda vrnili in vmes vehementno nadrli natakarja, on pa je seveda trdil, da je to grilled fish. In je tudi bila, a na njihov način. Sem tem našim v grupi to tudi povedala, pa nista hotela razumeti in je bil cel špetir. Umaknil se je natakar.
Kako torej ravnati, ko imata obe strani po svoje prav? Jaz spoštujem navade gostiteljev in v taki situaciji dam prav njim.
Mamamia
mamamia
Vendelina jr. kaj ne uporabljaš maskaro waterproof?
Uaau, saj sem čisto navdušena nad sabo - iz pasivke sem ratala asertivka, čeprav še vedno mislim, da malce preveč upoštevam druge. Bi morala dobiti še kako injekcijo egoizma, pa bi bilo.
Drugače pa, proxima, super napisano.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.