Peki papir

Kateri peki papir uporabljate tiste, ki na torte brizgate masleno kremo ali pa smetano, s pomočjo vrečke narejene iz peki papirja. Sem zadnjič uporabila spar-ovega in se mi je raztrgal (po moje zaradi vlage). Kaj naredite, da vrečka ne razpade?

petika

kupimo hakelmanovo vrečko.... Vendelina jr.

Ne uporabljam peki papirja, raje plastično vrečko, ki ji odrežem vogal. Pa še to samo v primeru, da imam obe brizgalki umazani, saj raje uporabljam plasične brizgalke ali pa platneno vrečko s priemrnim nastavkom. Mamamia

mamamia

A sva usklajene, my dear?

Pa ne da sva še od včeraj na liniji?

Mamamia

mamamia
jaz pa uzamem kar papir a4 format in brizgam. srcektorta

Še ena usklajenka. Tega nikoli ne počenjam s peki papirjem.

Loni Makaroni

Jaz s peki papirjem naredim vrečko, če z masleno kremo pišem na torte (tanka črta), za brizganje pa vedno uporabljam slaščičarsko vrečko.

Peki papir uporabljam od soseda. Ko naredim stožec, si s spenjalcem (eno sponko) pri vrhu zapnem, da res ostane vse na pravem mestu

Upam, da razumeš

Lp

MM
joooj to meni nikakor ne gre, tudi plastična vrečka fenica :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti