Morje 2008

kokosek  

član od: 23.4.2008

sporočila: 8

tema odprta - 18. maj 2008 23:37 | ogledi: 3.755 | odgovori: 6

Zivjo!

Ker bi letos rada sla s fantom na morje, pa se nikakor ne moreva odlociti kam, sva se odlocila da malo povprasava vas. :)

Rada bi sla nekam od Makarske naprej. Ima mogoce kdo kaksen predlog?

Zelo vam bova hvalezna za predloge in nasvete.

LP kokosek

kokosek

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

18. maj 2008 23:56

....pa da ne ostanem samo pri kampih! ves otok Hvar je krasen, prav tako ves Pelješac (če sta deskarja, ne smeta zamuditi vsakodnevnega maestrala v Korčulanskem kanalu - kampov in drugih nastanitev je tam dosti), lepa je KOrčula, Lastovo pa....nimam besed - moj sanjski otok! mamaF - Mojca

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

19. maj 2008 5:13

kokosek je napisal/a:
Zivjo! Ker bi letos rada sla s fantom na morje, pa se nikakor ne moreva odlociti kam, sva se odlocila da malo povprasava vas. :) Rada bi sla nekam od Makarske naprej. Ima mogoce kdo kaksen predlog? Zelo vam bova hvalezna za predloge in nasvete. LP kokosekkokosek

Predlagam ti Obsko morje, mesto Akademgorod pri Novosibirsku, baje je čudovito ( to je mal naprej od Makarske )

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

19. maj 2008 9:41

Dobribogpomagaj! Dva mlada človeka "se nikakor ne moreta odločiti, kam bi šla na morje"......Kako, za vraga se pa potem odločata o recimo BOLJ pomembnih stvareh za življenje kot je to, kam bi šla na morje, če so že tule vse ladje potonile, preden so sploh izplule???? Kako pa ta decision making process drugače poteka? V stilu "ne vem, jst tut ne, kr"neki...."? Če bi jaz kdaj v mladi odraslosti rekla, da ne vem, kam bi šla na morje....bi verjetno dobila nasvet, da, če ne vem, kam naj grem, mi evidentno zadošča tudi lavor s slano vodo.... Hudiča, mlada sta, svet je vajin, edina omejitev je denar (ampak to je itak pri vseh), pa dajta malo raziskujta. Pa saj je samo Kroejša, druga stvar bi bila, če bi imela eno špecialno željo za kak indonezijski oto! Kroejša - pa tja lahko pošlješ tudi ekipo starejših upokojencev, pa ne bo problema.... Kdaj pa bosta raziskovala svet, če ne zdaj? Enkrat bosta našla super lokacijo, enkrat bo zanič. Ampak jo bosta sama našla in imela svoje zasluge za odkritje dobre lokacije in pri zanič lokaciji bosta imela svojo odgovornost za spodrsljaj. Ker štos odraslosti je v tem, da človek sprejem odgovornost za svoje početje in se za božjo voljo ne šlepa na mnenje drugih (oni so mi rekli, da je fina lokacija, nisem jaz kriva, če je zanič...). Joj, kakšno pa bo življenje, če v svojih spominih ne bosta imela vsaj ene zgodbe o kakšni res zanič prenočitvi in res zanič plaži in kako nič od tega sploh ni bilo važno? In še nekaj, svet je točno toliko velik, kot se tistemu, ki ga gleda, zdi, da je velik. Vendelina jr.

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

19. maj 2008 9:47

Vendy, se podpišem... lp, Robida robida

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

19. maj 2008 10:12

 

Hm,, ko smi mi bili mladi, smo dali pot pod noge, šotor za dve osebi v prtljažnik pejeka (fiat 126 P), likalnik so takrat rekli temu avtu, in gremo veselo na pot. Spimo, kjer poželimo, se selimo iz kraja v kraj, osatnemo dva ali tri dni, kjer nam je všeč,, in veselo dalje. Tako sva prečesala od Sarajeva do Mostarja, vso dolino Neretve, pa potem proti Jugu in pristala na otočku sredi reke Bojane oziroma na albansko - Yu meji. In po abali počasi nazaj, po istem sistemu - kjer nama je bilo všeč, sva ostala kak dan dlje.

Če nista za ta sistem, si je najprej treba odgovoriti na vprašanje, kaj hočeta. Hotel in izležavanje na plaži, zvečer pa kam ven, ali pa mora biti živahna scena ves dan. Imata raje mir ins amo vidva, daleč naokoli pa nikogar? Sta bolj športna tipa ali bolj mirne, nešportne sorte?

Z odgovori na ta vprašanja že malce zožiš iskalni niz.

 

Pa na googlu, ko vtipkaš croatia, dalmacija ali kaj pdobnega, dobiš toliko linkov, da ne veš kam z njimi.

 

Sicer se načeloma strinjam z Vendy, sploh zavoljo dejstva, da kar je nekomu všeč in oh in ah, lahko za drugega pomeni popolno razočaranje.

 

Tako da malo poguma, kokosek, pa bo. Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti