PIKA1, če fleki niso šli stran, je čist zasigurn ponaredek ![]()
![]()
lp
cervusPIKA1, če fleki niso šli stran, je čist zasigurn ponaredek ![]()
![]()
lp
cervusPIKA1, mislim, da elaphus ima prav, gre za ponaredek
.
Hm, jaz bi pa izvedla poizkus: dala toliko praška, belila in požulila madeže, kot narediš pri kroglici, kroglice pa ne bi dala. me zanima, kako bi bilo oprano
. Splošno znano je, da ljudje ponavadi dodajamo (v želji, da bi bilo perilo bolje oprano) preveč pralnih sredstev v stroj.
lp
cervusTočno tako. Jaz dam na sredo med perilo kroglico, v predpranje ne dam praška, v glavno pranje 1 jedilno žlico praška, mehčalca pa tudi 1 jedilno žlico in to samo zato, da mi perilo nežno diši. Ker krogla že sama po sebi naredi perilo bolj mehko.
Kyara. Splošno znano je, da ljudje ponavadi dodajamo (v želji, da bi bilo perilo bolje oprano) preveč pralnih sredstev v stroj.
lp
s tem se pa hudo strinjam! Če bi vsi dajali pol manj praška sem sigurna da bi tudi brez dodatkov v oblik ikroglic ipd...lepo opralo!Miele, jaz dvomim. Izkušenj pa nimam.
AtinaMiele, oprano seveda bo, ampak - kako? Če mene vprašaš, madeži bodo ostali. Izkušenj nimam, imam pa zdravo pamet.
Glede temnega perila imam dobre izkušnje. Praška in mehčalca sploh ne dodam, perilo je mehko in čisto. Glede belega pa je tako : Praška dodam manj, vendar ga dodam, namesto mehčalca dodam kis in perilo je relativno čisto, glede na to da se s kroglami lahko pere le na 60*C.Nimam pa takšnih madežev kot pravi Miele.
Tako, da Miele po moje boš za določene madeže ravno tako moral dodat prašek in razmaščevalec.
Lp!
banana130Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Gravče Tavče ali Prebranac