Izdelki "luna"
Kot je meni znano, niso nikjer lune reklamirali kot naraven, ampak kot nežen izdelek. To pa lahko pomeni marsikaj, zato ne vem, od kod ideja, da gre za neko eko stvar. Običajno je tako, da hočemo, da par žlic praška opere bleščeče čisto, po možnosti pri 30 st. C. To pa ne gre skupaj, ker brez nič ni nič.
LijanaRobida, imaš prav, nisem bila do pred kratkim na njihovi strani, kjer lepo piše :
Pisana paleta pripomočkov zagotavlja popolno čistočo brez kakršnih koli slabih vplivov na zdravje in okolje.
to pa je zavajanje potrošnika, ni kaj. Ampak tako je pri večini proizvajalcev, pa jim nihče ne stopi na prste.
Lijana| sara je napisal/a: |
| Če vas še kaj dodatno zanima glede hrane in ostalih eko izdelkov si lahko pogledate na strani www.zazdravje.net Tu vam lahko napišem tudi en ocvirk .... ali ste se že kdaj vprašali zakaj je kitajski česen vedno tako "krasen"? Dragi moji, ker ga OBSEVAJO z gama x žarki in tega sploh ne skrivajo. Trdijo celo, da je to manjše zlo kot pesticidi. Ko boste pa še zvedeli dozo s katero obsevajo razno sadje in zelenjavo iz daljnih dežel, vas bo dotolklo. Podatek na zgornji spletni strani je sicer takšen da te kap, ampak četudi drži samo 10% je to še vedno preveč. Obsevali naj bi ga toliko, kot da bi vi šli 10.000x na rtg pljuč!! Pa lep pozdrav! veverica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Goveja juha z valjanimi rezanci

Špageti s kozicami in omako Basilico