| Kyara je napisal/a: |
Katjuška, pozneje ti napišem na zs, kaj je pri nas dobro, da ne bo reklame tu gor. Saj se nekaj najde, samo čas si je potrebno vzeti in sestavine preštudirati. Kyara |

Zelenjavna zloženka
| Kyara je napisal/a: |
Katjuška, pozneje ti napišem na zs, kaj je pri nas dobro, da ne bo reklame tu gor. Saj se nekaj najde, samo čas si je potrebno vzeti in sestavine preštudirati. Kyara |
Kyara, mislim, da nas je kar nekaj takih, ki bi bile vesele vsake informacije. Navsezadnje so tudi pripeti linki reklame, zato kar tukaj napiši.
Hvala in enega![]()
Kyara, mene tudi zanimajo te zadeve.
Mene tud mene tud mene tud...zanima!
Ognjič| katjushka je napisal/a: | ||
|
Od olj uporabljam jojoba, avokadovo, olivno......katerokoli olje od firme Bergland. Potem gre notri še čebelji vosek, tudi naraven in destilirana voda....ali včasih čaj.
Sem pa poleti delala iz orehovega olja, šentjanževega, ognjiševega (namakala v olivnem olju)
Ni nobenih konzervansov, tako da jo je treba v enem mesecu porabit. V hladilniku pa zdrži več.
Vedno si dam nekaj kreme v manjši lonček, ostalo pa hrani m v hladilniku.
Meni se super obnese.
Aki
Ja zelo dobro za sončenje sta od Sundanaca Sonnen milch ali pa creme SPF 20, tudi Garnierjevo mleko SPF 30 je dobro, najboljše pa je Avene gel SPF 20, ki ni komedogeno, je pa bolj za obraz.
Dobro je tudi mleko Babylove iz Dm.
Morate vedeti, da imajo izdelki za sončenje kemične ali pa mineralne filtre. kemični so pač kemični, dosti kemije, nafte...
Mineralni pa so dobri, nekateri pa znajo biti komedogeni, zato nekaterim ne odgovarjajo preveč.
Kyara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Polnjene paprike