Vse najboljše dušanka

Duši vse naj, naj tudi iz naših rovt.

jade
Vse najboljše! fresh
Vse najboljše in najlepše, danes in vse dni to ti Buča želi buča
Dušanka, tudi jaz ti želim vse najboljše za tvoj praznik. Le enkrat na leto ga imaš, izkoristi ga. Naj enkrat drugi tebi strežejo! ***amy***
Vse naj naj!!! E.

Drage kulslo prijateljice in prijatelji - res ste prijazne in hvala vsem za lepe in dobre želje. A vendar bi vam  povedala, da ne praznujem sama, danes praznuje tudi  MOJA in VAŠA prijateljica KYARA . 

Vse najboljše tudi njej in vsem tistim, ki danes praznujete, pa ne vemo za vas.......

Dušanka

Vse najboljše tudi tebi Kyara!

SINEJA
Dušanka,Kyara ,vse najboljše vama želim...pa veliko,veliko zdravja!!! Vesna Leben
Vse najboljše vsem, ki danes praznujete: darja-, DUŠANKA, govi, jeri, Kyara, lakom-lačen, mimi.luznar, mis.mas, mucisita, nana28, nikka88, ninka.s, PODLIPC, praka1, sandrinamb, sonic, waris, yoy, zvezdica69 Vse najboljše! ***amy***
Vsem zgoraj omenjenim, ki ste se danes "pomladili" vse naj naj in naj vam bo sreča zvesta. špelči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti