| frina je napisal/a: |
Tole je bolj stvar za kemike, vendar laično ocenjujem, da mehčalec najbrž ne zapre por za dihanje in bi prej verjela, da zdaj ni impregnacije. F r i n a |

| frina je napisal/a: |
Tole je bolj stvar za kemike, vendar laično ocenjujem, da mehčalec najbrž ne zapre por za dihanje in bi prej verjela, da zdaj ni impregnacije. F r i n a |

Trespass jakna najbrž že prej ni dihala, v Hervisu boš težko našla kaj kvalitetnega, vsaj po mojih izkušnjah.
.
Sama imam "windstopper" od Icepeaka, stal je okrog 60 EUR in je fantastičen! Za tek na smučeh, običajen tek, sprehode, za v hribe... Diha, ne prepiha, pa lep čas ne premoči. Vsekakor priporočam!
jasnaLisa, če hočeš res dobro jakno, naredi, kot je napisala marika4. Tam je tudi moja hči kupila jakno, tako bolj za tek in kolesarjenje. Stala je s popustom 180€. Je pa krasna, veter ne prepiha in diha, tako da se spodaj nič ne spotiš. Raje daj malo več in v dobri trgovini, kot pa za malo denarja to s.....kjer se nenormalno spotiš. Pa tudi dalj časa jo boš imela, verjemi.
KyaraTudi v Hervisu prodajajo kar nekatere znamke, ki se jih dobi v Igluju, Anapurni, tako da ni treba takoj leteti v le te trgovine, je pa res, da ti tam nihče ne pove, kako zadeve vzdrževati. Zato so pa listki zraven, katere jaz vedno preberem in imam doma sharnjene kar v škatli, ker zdaj imam pa že kar nekaj teh bolj občutljivih jaken, švic majc... Trenutno sem na lovu za windstopperjem za na kolo, ker pač običajen ni ranvo najbolj primeren, je preveč glomazen.
Drugače pa imam windstopper iz MayaMaya, znamka, ki jo moj kolega alpinist vztrajno šimfa, njegov problem, imam ga že 5 let, pa je še vedno kot nov. kar se pa gore-texovih vetrovk tiče, se splača kupiti packlite varianto, ker se jo da zložiti praktično tako na majhno kot običajen anorak. In tega imam ravno tako iz MayaMaya trgovine, tudi brez pripomb. Potem imam pa še za običajne sprehode po vetru čisto navaden windstopper iz Hervisa, Kilimanjaro ali kakorkoli se že imenuje njihova znamka.
Znamko pač poglej potem, ko boš konkretno naštudirala, za kaj boš stvari rabila, moje mnenje. Za v gore imam ene zadeve, za po kuclih pa druge.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Najbolj enostavni piškoti s črto