Ariston

Nežinka  

član od: 19.7.2006

sporočila: 191

tema odprta - 5. apr 2008 10:01 | ogledi: 2.665 | odgovori: 8

Spoštovane!

Poleti se menda seliva in jaz že veselo izbiram kuhinjo. Med kuhalnimi ploščami nama je zelo v oko padla kombinirano kuhališče firme Ariston, in sicer to http://www.mimovrste.com/artikel/3330020617/q=ariston/

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje na splošno z izdelki omenjene firme, če ima katera prav kuhalno ploščo Ariston, pa še posebej.

V naprej iskrena hvala

Pika

If they don"t have chocolate in heaven, I"m not going! http://easypika.typepad.com/

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

5. apr 2008 10:26

od omenjene znamke imam pralnosišilni stroj in pomivalni stroj,in če bi imeli takrat takšno kuhalno ploščo že v prodaji bi jo zagotovo imela saj sem z njimi izredno zadovoljna,... so tihi varčni in se z menoj lepo razumejo,... svakinja pa ima pomivalca te znamke že kar 20 let,... je še bolj starinskega sistema ampak dela pa brezhibno,.... anaeva

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

5. apr 2008 10:49

Imela sem  pomivalca in sem bila z njim bolj zadovoljna kot zdaj z Boschom. Le take plošče z žarom ne bi imela, raje posebej kontaktni žar. Sicer to ni vprašanje ,ampak nisem mogla mimo, da  ne bi pokomentirala. Se mi zdi, da bo dosti zoprno za čistit, ker bo špricalo  po rinkah od plina.

Drugače pa je meni rostfrei zakon za štedilnik,sem ga imela 20 let. To sem napisala zato, ker sem že slišala, kako je to zoprno za pucat, pa kako  se gor vse  pozna. Vsaj enkrat na dan moraš vsakega očistit.

Lijana

toppy  

član od: 10.12.2007

sporočila: 282

5. apr 2008 11:17

Jaz imam klima napravo in podpultni grelnik vode,do sedaj sem zelo zadovoljna s to znamko. toppy

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

5. apr 2008 17:12

Pa to potem, ko pečeš na žaru ne šprica vsepovsod?

jade

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

5. apr 2008 19:41

ne šprica veliko,lahko pa tudi pokriješ,. primerno tudi za jutranji popečeni kruhek ali jesensko koruzo,.. anaeva

Nežinka  

član od: 19.7.2006

sporočila: 191

5. apr 2008 19:49

Lijana, mnenja in komentarji so enako dobrodošli :)

No, sem vesela, da imate večina dobre izkušnje. Nama je izredno všeč, ker ima trojni plin za vok na eni strani in ne na sredini, kot vsi ostali - ker, če je na sredi, potem zaradi svoje velikosti poleg voka ne moreš prav nič drugega imeti na "šporgetu". Žar plošča pa tudi - špricanje naju toliko ne skrbi, ker večinoma ne uporabljava olja in nima kaj špricati. Kot pravi anaeva, na hitro popečeš jutranji kruhek, ali pa kos tunine za kosilo. Gre pa plošča sama dol in se da enostavno pomije.

En lep kuharski pozdrav,

Pika

If they don"t have chocolate in heaven, I"m not going! http://easypika.typepad.com/

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

5. apr 2008 20:05

Na to, da se dol sname, pa nisem pomislila. Imaš prav, če ni maščobe in da ne šrpica, je to potem lahko  to zelo  uporabna zadeva. Meni je sploh všeč, da je širine 90 cm, pa njihove širše pečice so mi tudi všeč.

Lijana

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

6. apr 2008 7:25

Jaz imam že enih 8 let kuhalno ploščo in pečico od Aristona. Z obojim sem zelo zadovoljna in ju ne menjam za drugo. Če crkna, kupim enako ali podobno. Zato Nežika, kar pogumno kupi. Tudi žar nič preveč ne šprica, če pa že, se da krasno očistiti.

Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti