Rabim samca pasme čivava za parjenje v okolici Prlekije, Prekmurja, Štajerske. Če ga kdo ima, naj prosim piše na ZS. Čim prej. Lp
jaša
Rabim samca pasme čivava za parjenje v okolici Prlekije, Prekmurja, Štajerske. Če ga kdo ima, naj prosim piše na ZS. Čim prej. Lp
jaša
3. apr 2008 23:25
jaša, malo premisli, kaj "rabiš". Nerodovniške mladičke, da jih boš lahko prodala in nekaj malega zaslužila? Če še mogoče ne veš, koliko je nezaželjenih psičkov, ki obupno potrebujejo topel domek, bi bil mogoče pravi čas, da pregledaš spletne strani zavetišč. Imam samčka, čivavo. In niti v sanjah ga ne bi spustila blizu ljudem, kot si ti. s0ncek*
4. apr 2008 0:17
Kaj pa je s tabo sonček, a ne sme meti človek več psov doma, se s tem mora takoj povezovati prodaja, denar itd. Pa kaj ste čisto zmešani? Kaj je potem takem narobe z mano, da ga nebi spustila blizu ljudem kot sem jaz, kaj pa jaz delam z njimi, a me poznaš, a sem jaz kriva, da je zavetišče polno nezaželjenih psičkov, a sem jih jaz naredila, ali spustila neznano kam ali kaj ti sanjaš. Tako kot imam jaz živali rada, se ti še zdavnaj ne sanja, pa to ne pomeni, da moram zavetišče izpraznit in imeti ali vzljubiti pasmo psa, ki mi ni všeč, zakaj pa potem ti ne vzameš v tvoj topel domek teh psov. Mater da mi kaj takega več ne pišeš, take oslarije raje obdrži zase in krivi sebe ne drugih, ki jih niti ne poznaš. Pozabite na moj oglas, ker mi je sonček preveč adrenalina dvignil in me obtožil nečesar, kar nima veze z mojo prošnjo. jaša Sporočilo je spremenil(a) jaša dne 04. apr 2008 00:19:17
4. apr 2008 11:33
Pravim, da svet ne potrebuje še več mešančkov. In ja, še vedno pravim, da je vzreja nerodovniških psov katastrofa. Kdor želi čivavo, naj jo kupi v psarni. Proti takim paritvam pa nisem zato, ker ti ne bi imela rada psov ali pa bi z njimi kaj grdega delala, ampak zato, ker so taki psi veliko bolj podvrženi boleznim, napakam. In lahko trpijo po nepotrebnem. Zakaj? Ker so tako zelo prikupni, da jih enostavno moraš imeti? Premisli, obišči kak forum (mojpes.net) in se malo pouči o težavah, povezanih z nerodovniškimi psi. Jih je ogromno (psov), ni jih potrebno še načrtno "delati". Pa ničesar te nisem obtožila. Ni potrebe po užaljenosti. Povedala sem svoje mnenje in za tem, kar sem napisala, tudi stojim. V svoj "topel domek" pa vseh psov iz zavetišč ne morem vzeti, zato jim pomagam na drugačen način - denarno in materialno pomagam zavetiščem. s0ncek*
4. apr 2008 11:42
jaša je napisal/a: |
K...Mater da mi kaj takega več ne pišeš, take oslarije raje obdrži zase jaša Sporočilo je spremenil(a) jaša dne 04. apr 2008 00:19:17 |
Halo? A kar grozili si bomo tu po forumu?
Za oglase o parjenju živali bo pa verjetno bolj primeren kak pesjanarski forum.
tjas
Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 04. apr 2008 11:48:39
4. apr 2008 12:08
tjas, jaša se je le malo preveč razburila ;) s0ncek*
4. apr 2008 12:48
Tjas malo bolj pozorno beri in razmisli če kdo komu grozi? Sem komu kaj zagrozila, ali ne prepoznaš razlike mnenja in grožnje? Vidim, in opažam, da sem nasploh na napačnem forumu, kar se vsega tiče, bo morda res bolje zapustiti kulslo, ker se z enimi izjemamami očitno ne da pogovarjat oz. sporazumevat. Nisem omenila nikakršnih mešančkov in se tudi z njimi in za njih ne zanimam. Škoda besed, ostalim se opravičujem za nastale brane nevšečnosti, sonček tebi pa sporočam, da nimaš prav. Pa si misli kar hočeš, mene več ni. jaša Sporočilo je spremenil(a) jaša dne 04. apr 2008 12:52:21
4. apr 2008 12:51
Jaša, daj no. Večima ljudi tukajle je zelo prijaznih. Kar iz foruma je pa zaradi sončnega vremena res brez veze iti. Sicer si pa vsek ob branju ustvari svojo sliko, a ne? To ti naj bo dovolj. unicorn
4. apr 2008 13:10
Kaj je pa z mešančki narobe.Tudi pasemski psi niso vedno naj!? toppy
4. apr 2008 13:23
Večja je možnost, da bodo zboleli oziroma da bo z njimi kaj narobe. Drugače pa z njimi ni nič narobe ;) jaša, ti nimaš prav. Praviš, da ne omenjaš mešančkov? Če se sparita dva nerodovniška psa, pa tudi če je brez rodovnika samo eden, mladiček ni čivava, ampak je mešanček. Ali, če želiš, "čistokrvni pes brez rodovnika" Želim ti lep dan, kamorkoli že greš. s0ncek*
4. apr 2008 13:32
s0ncek* je napisal/a: |
Praviš, da ne omenjaš mešančkov? Če se sparita dva nerodovniška psa, pa tudi če je brez rodovnika samo eden, mladiček ni čivava, ampak je mešanček. Ali, če želiš, "čistokrvni pes brez rodovnika" s0ncek* |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način