14. avg 2008 19:34
jasna1 to je še moja nežna plat
14. avg 2008 19:34
jasna1 to je še moja nežna plat
14. avg 2008 21:51
Če se več pogovarjamo (ali pišemo), se na koncu vse lepo zmenimo, a ne!![]()
jasna
24. avg 2008 20:22
brez besed................................................................................................................................ pelikan
24. avg 2008 20:23
veš kaj jasna1 več se pogovarjaš več sr,,.....lahko imaš tako da bolje biti tiho. pelikan
24. avg 2008 21:45
| Gurenc je napisal/a: |
| Uf tole z rodovniki, pa mešančki itd........mi imamo čistokrvnega rodovniškega mešančka. Ga ne zamenjam z nobenim rodovniškim kužkom.
Imam pa vprašanje za vse tiste goreče zagovornike rodovnikov: ali imate svoje življenske partnerje tudi izbrane na podlagi rodovnika? Izgleda prvi randi v stilu: pokaži mi rodovnik, pa me lahko pelješ na limonado? |
24. avg 2008 23:02
Sem videla že preveč žalostnih pasjih pogledov, vse njihove zgodbe so enake. Zato nikoli ne bi mogla plačati za tistega "veselega", pač samo zato, ker bi vedela, od kod izhaja - glede na to, da je pasje in mačje populacije itak preveč, ga parila itak ne bi. Za soseda imam pa raje takega, ki ima noro rad svojega rodovniškega psa, kot takega, ki nima rad prav nobenega. Saj so tudi meni blazno všeč določene pasme, le vest mi je ne dovoli. Pač "ne morem", podobno kot "ne morem" metati vseh odpadkov v isti koš, pa zaradi mene ne bo manj smeti. Nasprotno mislečih pa ne morem obsojati zaradi tega, navsezadnje je moje dojemanje nekakšno breme. Je pa večina "čistokrvnih mešančkov" tako posrečenih da... v lepoti ali ljubkosti prekašajo marsikatero pasmo. vesoljka
25. avg 2008 7:08
Bannanna...želela sem si Yorkija in žal sem ga morala tudi veliko plačat. Dobermana pa smo kupili s preverjenim rodovnikom, ker prodajajo že izrojene in pri tej pasmi to ni dobro. Nimam pa nič proti nobeni pasmi ali mešančkih, zame so vsi psi vredni spoštovanja. ti pa imaš očitno neki kompleks. mišikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Jernejev zelenjavni curry