Joj kako so pri Neckermannu škrti... to si pa res nebi mislila
Že tako so se mi zamerili, sedaj so se mi pa še bolj![]()

Špageti karbonara
Joj kako so pri Neckermannu škrti... to si pa res nebi mislila
Že tako so se mi zamerili, sedaj so se mi pa še bolj![]()
Spet se strinjam s tabo, Simona!![]()
| jasna1 je napisal/a: |
Spet se strinjam s tabo, Simona! jasna |
Pa midve sva čudežni... še ne poznava se ne osebno, pa vedno druga drugi bereva misli ![]()
Drugače pa mislim, da vem, kje tiči Neckermannov zajec. Ko smo glasovali, smo morali zraven napisati svoj mail naslov (ki so jih oni dobili na tisoče, saj si lahko z enega naslova glasoval le enkrat). Na ta naslov bomo sedaj ves čas dobivali njihove reklame in na ta način se oni brezplačno promovirajo. To je to, se vam ne zdi? Potem pa se bomo mogli "po riti in glavi voziti", da se bomo znebili njihovih reklam (kot pri mobitelu- dobivaš nezaželjene sms-je, na koncu meseca pa pogledaš izpisek in te skoraj kap. Sestra je zadnjič dobila sumljivo velik račun, pregledala izpisek in ugotovila, da jo pogovori+ naročnina niso stali toliko, kot ti nezaželjeni sms-ji).
| petkica je napisal/a: |
| Kakorkoli, lepo se vozi ta mesec, predvsem previdno, da ne boš imela s to zmago še stroškov glede na nove kazni. Pa ko boš šla po nagrado, kjer te bodo verjetno tudi slikali, imej gor Quellejeve cunje. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Toscanska panzanella