Kaj imate v hladilniku?
28. mar 2008 8:07
Moj hladilnik je trenutno v fazi, ko bi ga bil Alexander Fleming (izumitelj penicilina) zelo vesel, ampak nacrtujem desant cez vikend. Mogoce si bom pa premislila in raje ustanovila kaksno farmacevtsko firmo, clovek nikoli ne ve :)))))) lp, proxima Sporočilo je spremenil(a) proxima dne 28. mar 2008 08:12:09
28. mar 2008 8:09
Nas hladilnik je vse bolj prazen. V njem pa je vedno mleko,jajca,marmelade,nekaj zelenjave,kaka salama. Majdina
28. mar 2008 8:11
Včasih v kaki pospravljalni evforiji tudi WC papir in čisti krožniki, ne me vprašati, kako je to noter končalo.
Loni Makaroni
28. mar 2008 8:14
Evo, moj hladilnik (vedno prepoln): limone, konrenje, pastinak, kislo zelje, svinjska mast in ocvirki, kisle kumarice, marmelada, en kup jogurtov, obvezno 2 masla (eden vedno za slučaj, če bi me prijelo, da spečem), kapre, slani inčuni, kvas (najmanj 6 kock), zdravilo, 30 jajc, skuta, domača ajdova moka (da se ne naselijo kukci), DAS masa (ostanki od novega leta), ajvar, rdeče in belo vino, mleko, borovničevo vino, majoneza, sir, salame, suhi mesni izdelki (salame, slanina, vratovina), kisla in sladka smetana, Zdenka sirčki, česen, rozine, pasiran paradižnik v steklenici (odprt), pašteta (samo ena, ostale so v špajzi). Pa se za danes konča. Če bom šla nabavljati (še nisem), bo hladilnik pokal. Ne vem zakaj, najbrž navada, da mora biti vedno poln hladilnik, špajza še bolj, za vsak slučaj... Včasih se zgodi, da kaj vržem (pretečen rok), npr kakšno sladko smetano, ki je že trda, pa še pri tej razmišljam, ali bi se le dalo še kaj narediti iz nje. Če ima katera kakšno izkušnjo, prosim zanjo. Zamrzovalnik: sladoled, kruh, listnato testo, meso vseh vrst (zajec, piščanec, svinjsko, goveje, telečje), veliko domače zelenjave (stročji fižol, fižol-zrna, paradižnik, paprike, brokoli, špinača, stebelna zelena, listna zelena, pesto, grah, bučke, jagode, maline, borovnice...) Sonja
28. mar 2008 8:19
| Loni je napisal/a: |
Včasih v kaki pospravljalni evforiji tudi WC papir in čisti krožniki, ne me vprašati, kako je to noter končalo. Loni Makaroni |
OOOO Loni, pa še kako te razumem ![]()
28. mar 2008 9:45
Pa pravijo da smo Slovenci revni in lačni na robu preživetja.Ali pa samo takrat ,ko je treba položnice poravnat .Sedaj vidim ,da temu ni tako,da so hladilniki kljub temu še vedno polni.V mojem bi se našla kakšna jajčka,mleko,maslo ,pa kecap,vse ostalo pa odvisno od denarnice,meso kupujem sproti in še to razdelim tako....., v skrinji imam zelenjavo in sadje,pridelano doma. Pa za koga vraga jaz hodim v službo,samo zato da preživim. Lp Bogomira
28. mar 2008 9:51
Okej, jaz sem "organizirana lady"...
28. mar 2008 11:00
Jajca,kisela smetana,slatka smetana,mleko,ajvar,majoneza,senf,paradižnikova mezga,marmelada-domača slivova,in marelična-kupovna,mast,kise kumarice,feferoni,siri,šunka,slanina,korenje-ki mi najhitreje zmanjka-otroci ga imajo zelo radi svežega.Še kaj drugega se najde,odvisno od napisanega jedilnika.V skrinji ribe-krapi,oslič,piščančje meso,goveje,svinjsko,mleto,,pa kakšen že skuhan fižol,goveja juha,,,lisnati testo,kruh,. Trenutno nobenga sladoleda,tudi ko ga je takoj ga zmanjka.LP. golubić
28. mar 2008 11:13
| Loni je napisal/a: |
Včasih v kaki pospravljalni evforiji tudi WC papir in čisti krožniki, ne me vprašati, kako je to noter končalo. Loni Makaroni [rozica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Nevzhajana orehova potica

Pekoče piščančje perutničke