Viktorji 2007
| Mijan je napisal/a: |
| Glede na to, kakšno nehvaležno vlogo sta imela Slon in Sadež - vodenje prireditve Viktorji eno leto po velikem triumfu Jurija Zrneca, menim, da sta to vlogo izpeljala več, kot odlično! Bi pa rekla še nekaj o sami prireditvi. Moje mnenje pa je , da bi morali podeljevalce nagrad malo bolj selektivno izbirat. Mutasta Iris Mulej in Tomaž Domicelj, ki se je totalno "izgubil" med napovednjo, tako da je ob vsem tistem bluzenju povedal zmagovalca prej, kot nominirance, definitivno nista imela na odru kaj počet! Pa še Nina Ivanič, ki je sinova pozdravljala javno na televiziji, strejšemu pa še žugala naj bo priden... Sem čakala, da bo še moža, pa vso žlahto omenila v svojih dveh minutah! Med podeljevalci pa je po mojem mnenju prav izstopala le Lucija Ćirović, ki je bila z svojim nagovorom res simpatična in duhovita! Ja in tista krsta je bila tudi totalno mimo! Nisem še na nobeni televiziji zasledila, da bi krste nosili po odru "v čast" dobitniku, med tem, ko je javno znano, da se eden od članov New Swing kvarteta bori z boleznijo. Mijan |
Prebrala sem, da sta scenarij napisala Slon in sadež.
F r i n aNe vem, kaj si mislite o teh prireditvah, vendar menim, da so podelitve nagrad za doseženo nekaj, kar zahteva določeno mero zdravega razuma, inteligence, normalnega komuniciranja in smisla za lepoto.
Pri naših Viktorjih gre le za to, kdo bo izpadel bolj neumen in norčav ali karkoli od tega in v tej smeri.
Priti na oder in govoriti, da je izpadel tekst, da se tega kar je treba povedati nekdo ne spomni in celo iz sebe dela bedaka - no ja, to ne spada na prireditev, kjer so gostje tudi pomembni ljudje, kjer so gostje v spremstvu življenjskih sopotnic in dam, kjer je potrebno norčevanje iz znanih osebnosti, ki je stalnica v nekaterih medijih, dati malenkost v ozadje ali pa sploh pozabiti na to.
Večerna obleka je pač del bontona in znanja, ki ga posameznik premore in vsekakor lahko pridobi preko literature ali svetovalcev.
Pri nekaterih je pa knjiga o bontonu literatura, katero bi iskali na knjižnh policah označenih z naslovom "Znanstvena fantastika".
Povejte mi vi, morda pa jaz ne razumem koncepta prireditve? Morda sem pa le zatežena? Pa vendar dvomim o tem, saj sem ocenila, da se je kar tretjina dvorane nekako "lovila" ob vsemu povedanemu in niso vedeli, ali naj se smejejo, zgražajo ali preprosto mislijo na to, kaj bo jutri za kosilo?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolčne rožice

Ajdov kruh z orehi