mobing na delovnem mestu.je to pojav,ki lahko skrbi tudi nas,morda poznate kakšen primer. pa lep pozdrav.![]()
VINKO
mobing na delovnem mestu.je to pojav,ki lahko skrbi tudi nas,morda poznate kakšen primer. pa lep pozdrav.![]()
VINKO
Poznam primer mobinga na kul slo. Splošno mnenje vseh prizadetih je, da je perje tistega, ki je nadlegoval, še vedno enake barve, čeprav se ga zadnje čase trudi prikazati v barvi svetniškega sija...
OgnjičMarsikomu se je že zgodilo. Tudi meni in še dvema sodelavkama se je dogajalo kar eno dobro leto.
Ognjič, bolje kot si to povedala, ne bi mogla...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsak dan! Očitno, da opazita tudi sodelavki. Nič si ne morem, samo upam lahko na boljše čase. Pravzaprav so me celo degradirali na drugo delovno mesto, čeprav sem v 17 letih opravljala vsa dela od računovodskih, pravnih in organizacijskih. In zagotovo zelo dobro, saj s VII. stopnjo izobrazbe in izkušnjami nisem ravno pri "ta neumnih".
Sedaj pa dobivam nizke udarce in to vse iz razloga, ker se je menjalo vodstvo in me prištevajo še k prejšnjemu, saj je bila menjava precej "na nož".
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto