ali je to normalno????????????
Opis problema zakaj obiskati svetovalno službo je:reševati svoje probleme na konstruktiven način
in sedaj:
Podpisani/podpisana soglašam, da se za dosego zgoraj navedenega namena v procesu svetovanja oz. nudenja strokovne pomoči po strokovni presoji svetovalne službe in na strokoven način zbirajo osebni podatki v okviru družinske in socialne anamneze, razvoj anamneze, diagnostičnih podatkov, postopkov strokovne pomoči in strokovnih mnenj drugih institucij o zgoraj imenovanem otroku.
podpisani sem seznanjen z:
1. da se bodo tako zbrani osebni podatki uporabljali le za dosego zgoraj zapisanega namena svetovanja oz. nudenja strokovne pomoči. (to mi je nekako logično)....sedaj pa naprej
2. s pravico do vpogleda v strokovne interpretacije tako zbranih podatkov (???)
3. da se bodo tako zbrani osebni podatki lahko posredovali samo tistim drugim uporabnikom, ki jim to dovoljuje zakon, vsem ostalim pa samo na podlagi mojega (??)pisnega soglasja
4. s pravico do vpogleda, komu so bili tako zbrani osebni podatki posredovani
5.da bodo vsi zbrani osebni podatki izbrisani najkasneje eno leto po otrokovem izstopu iz vrtca oz. šole
6. s pravico, da lahko soglasje kadarkoli prekličem
zanima me vaše mnenje, ali je to dovoljeno?, normalno?, brez vrednosti...ali pa vse otroke dajejo v isti koš,

Petra 1