Pekoče piščančje perutničke
| vikica je napisal/a: |
| Gledala sem film na SLO TV1" Guantanamo", grozljiva je podobnost s filmi kjer se prikazujejo mučenja v nacistični Nemčiji med II.svet. vojno. Še hujše grozote so se dogajale na območju naše bivše domovine. V kaj se lahko človek spremeni? Ni važna narodnost, rasa in podobne delitve človeka, važno je samo dejstvo ali si dober ali slab človek. |
Ma film je odlična komedija, polna bosanskega črnega humorja, obešenjaškega.
Mamamia
mamamiaPravkar nazaj iz kina: The Lincoln Lawyer z Matthew McCaunaghey-jem v glavni vlogi. Res super drama, pa še Matthew je kjut ko cukrček.
Na POP BRIO bo danes, ob 22,45 "Jezus Christ, Superstar", za lahko noč ![]()
lp
mzmTale Lincoln Lawyer - a je to po knjigi Michaela Connelyja? Mora biti dober!
SonjaŽe kar kakšno leto nazaj je bil na programu (novejši) film o Marilyn Monroe. Zdaj bi si ga rada ponovno ogledala, ampak ne vem, kako bi ga začela iskat ... Mislim, da v slovenščini nosi naslov Blondinka, ampak ga pod tem nazivom nikakor ne morem nikjer najti, vpisi kot "Blondie" in podobno v Google pa žal tudi ne prinesejo željenih zadetkov ![]()
Če se slučajno komu svita, za kateri film gre in kakšen je original naslov, bi lepo prosila, če mi lahko pomaga.
Hvala ![]()
A imaš v mislih mini serijo s Poppy Montgomery v glavni vlogi z naslovom Blonde.
http://www.imdb.com/title/tt0254890/
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Polnjene paprike