29. februar

Ali ste vedele, drage dame, da lahko 29. februarja ženske zasnubijo moške? Ravno razmišljam o tem, ker se moj dragi ne pokorajži, da bi pokleknil.

Moycaa

Temo je spremenil(a) Moycaa dne 29. feb 2008 11:12:39

Čao, Moycaa, v akcijo! Pol pa še enga smolčka naslednje leto... aja, ne, smolček je lahko šele čez 4 leta.... Lep pozdravček, S.
Moycaa, le pogumno blažkaa
Potem pa kar veselo na delo! barbay
ta mi je pa res nova, si velja zapomnit-samo, da ne bodo pol rekli, da jih hočemo zaštihat! krokodilček
Moycaa, držim, da ti bo uspelo. Le še AKCIIIIIIIJAAAAAAAAAA je potrebna, pa bo! Balenka
Je to kaj novega ali je kakšen običaj? ovcka
Moycaa, za ta manever so dobri čisto vsi dnevi v letu. Ti se kar loti. Vendelina jr.
Vendelina jr. je napisal/a:
Moycaa, za ta manever so dobri čisto vsi dnevi v letu. Ti se kar loti. Vendelina jr.
To je res, ampak zdaj ima pa še fajn izgovor. Začetnica
Kr u akcijo hehe mi je stric reku, da ga je žena kr po telefonu zaprosila reva ni mogla več čakat :) no tega je že 22 nazaj :) ti pa kr pogumno :) LP panaja
Če je moški tapravi, potem kar v akcijo. Kozmeja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti