Detox spa system-bio energiser

bannanna je napisal/a:
alx je napisal/a:
ne smejo jo uporablaj tisti ki jo majo elepsijo, srčni spujevalnik al kovinske vsadke v predelu nog bol gor lahko uporabljajo al pa otroci mlajši od 15 let in matere ki so noseče.mi jo uporabljamo in očitno deluje smo zelo zadovoljno z njo če koga kai zanima me naj piše na mail alx
morš pa veliko vedet o tem, glede na to da sem na mf in še nisem slišala niti za elepsijo niti za spujevalnik. vsa častbannanna_v_slo ;)

Mogoče pa axl prodaja.... Zdaj grem pa na kozarec vode, kar iz pipe...Da se detoxiram...

Vanja

Vanja

alx je napisal/a:
ali pa če zdravnik ne ve kako zdravit te da na to terapijo alx

mega, ukinimo zdravnike, očitno samo zajedajo državni proračun!

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

bannanna je napisal/a:
alx je napisal/a:
ne smejo jo uporablaj tisti ki jo majo elepsijo, srčni spujevalnik al kovinske vsadke v predelu nog bol gor lahko uporabljajo al pa otroci mlajši od 15 let in matere ki so noseče.mi jo uporabljamo in očitno deluje smo zelo zadovoljno z njo če koga kai zanima me naj piše na mail alx
morš pa veliko vedet o tem, glede na to da sem na mf in še nisem slišala niti za elepsijo niti za spujevalnik. vsa častbannanna_v_slo ;)

Mogoče pa axl prodaja.... Zdaj grem pa na kozarec vode, kar iz pipe...Da se detoxiram...[srecen]

Vanja[kuza]

Vanja
je blo bl ironično mišljeno. sumim da je mislil epilepsijo in spodbujevalnik.. samo je o tem bolj iz drugih ust slišal, prebral pa ene besede ne o tem. bannanna_v_slo ;)
agree!------- bannanna_v_slo ;)
Izdelek deluje, to vam povem iz lastnih izkušenj marec
Seveda deluje. Tako kot vsak placebo. lp

marec je napisal/a:
Izdelek deluje, to vam povem iz lastnih izkušenj

marec

Saj v to ni nihčeniti dvomil, Vlado je pa povedal, zakaj.

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti