Transporter je na Čopovi in CityParku, saj so še kje, pa nisem nikoli pozorna na to...
lidka
Enostavna zelena juha
Transporter je na Čopovi in CityParku, saj so še kje, pa nisem nikoli pozorna na to...
lidkaTudi jaz se držim Dr. Martensa, odkar sem enkrat obula hčerkine bulerje. Se mi je zdelo, da mora strašno trpeti v takšnih čevljih. Nisem mogla verjeti, da so tako udobni (vsaj meni). "Lepe čeveljce obujem, ko res ne gre drugače. Pa še takrat me v prtljažniku čakajo Dr. Martens :)) Upam, da bodo kmalu razširili ponudbo, saj imam že vse modele doma.
barbara9Ni problem samo široka noga, moja ozka se skoraj v vsakih bolj finih šolncih kar zgubi, zato pa sem večino časa pri športnih na vezalke. Potem ima pa še izredno tanko kožo tako na podplatih kot na dlaneh, sem takoj v žuljih in to onih krvavokrvavih - moja stopala imajo izredno rada Geox in Vagabond, moja denarnica pa malo manj.
Loni MakaroniJa, moje izkušnje pri čevljih so take, da vedno, ko sem gledala na ceno, se mi je to maščevalo. V čevljih sem po 10 ur in več na dan - pač služba. Nosim večinoma visoke pete in čevelj mora biti udoben in mehak.
Tanja
| ribaracarak je napisal/a: |
Uau, kakšen odziv...ravno sedaj sem klepetala s sestrično, ki ima tudi blazne probleme z nakupom čevljev....ravno pred kakšnim mesecem je bila že četrtič operirana na stopalih-rezali so ji palčno kost in ravnali prste in pravi, da še ni konec.... Jaz sem že pred leti rekla svoji zdravnici, da bi šla na operacijo, pa je rekla, da nima smisla, ker se zadeva itak ponavlja....mogoče res, ampak tako je pa deformacija čedalje hujša....sama ne vem..... V glavnem, enkrat v naslednjih dneh moram mobilizirat veliko potrpljenja in v lov za čevlji.. rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Mango cheesecake brez peke