5. feb 2008 13:55
Hvala, ker ste se tako razpisali. (pustimo, da ste se nekateri skoraj skregali - naj vas spomnim, da imajo tudi strokovnjaki deljena mnenja)
Prostor pri nas ne bi bil problem, ker živimo v hiši in bo eno ali drugo v garaži. Sedaj imamo eno skrinjo skupaj s taščo in mi še posebej tiste tri predale. V tej skrinji vedno vlada kaos, ker sva pač dve gospodinji, ki imava različne navade zamrzovanja in spravljanja v skrinjo. Trenutno je težava tudi v tem, da je v skrinji veliko kosti in nekaj mesa, ker smo nabavili celega prašiča. Res, da je veliko šlo v salame in zavitke in podobno, toda kosti so pa ostale (po mojem so itak neuporabne, ma pustimo zdaj to) in da ne goorim o klobasah, ki smo jih pakirali v vrečke z vodo (tako se bolje obdržijo, čeprav porabijo več prostora.
Sama se bolj nagibam k omari, ker je sigurno bolj pregledna. Sedaj vem, da bomo pač morali odšteti nekaj več € in kupiti tisto NO FROST, ki se je baje ne čisti, ker ne dela ledu.
Še enkrat hvala za odgovore oziroma vaša mnenja. Ste mi zelo olajšali premislek. Ker do sedaj sem govorila z eno prijateljico, ki mora, ko čisti omaro (ni NO FROST) vse kar je noter, ker nikoli ni prazno, peljati k svoji tašči cca 10km v skrinjo in potem jo v enem dnevu očisti. No mogoče si ne da sile, ker ve, da je hrana na varnem in se ne bo odtalila. Jaz pa nesem v tisto našo skrinjo, ki pa je vedno polna in tako odlašam s čiščenjem teh naših predalov že toliko časa.
Hvala!
TinaC