Zaradi neizkušenosti, vas sprašujem koliko kg mesa (okvirno) bom lahko spravila v 230 l skrinjo? Ali mi lahko priporočate kakšno znamko s katero ste zadovoljni?
V naprej hvala za odgovore,
lp
zuzek
Zaradi neizkušenosti, vas sprašujem koliko kg mesa (okvirno) bom lahko spravila v 230 l skrinjo? Ali mi lahko priporočate kakšno znamko s katero ste zadovoljni?
V naprej hvala za odgovore,
lp
zuzek
Naša skrinja je lani po 26 letih izdihnila. Ne vem, koliko je imela prostornino, po ogledu na gaa-ju je bila približno take velikost, kot jo ti kupuješi. Notri gre kar precej, koliko, bi bilo pa težko reči, ker nikoli nismo imeli ne vem koliko mesa. Gre pa v omaro precej manj, imamo ta veliko, pa gre sigurno pol manj noter.
Sprašuješ po znamki, naša je bila LTH in je delala 26 let brez prestanka. Zdaj imamo Liebherjevo omaro no frost in mi ni žal nobenega evra, katerega sem dala zanjo, ker se ne nabira led. Kolikor sem gledala skrinje, te funkcije nimajo, vsaj tiste na gaa-ju ne.
LijanaImam 200-litrsko skrinjo, točno ne morem reči, koliko gre notri, se pa spomnim, da sem imela kar težave, ko sem morala zamrzniti malo čez 100 kg mesa, notri je bilo pa še nekaj zelenjave.
Več gre seveda, če na tesno zložiš, je pa potem težko iskati. Sama sem ta problem rešila tako, da posamezne vrste zelenjave, mesa ... potem, ko so že zamrznjene, zložim v velike, močne, prozorne vrečke. Ob iskanju tako preložim le par vrečk in sem že pri pravi zalogi. Te vrečke ne smejo biti čisto polne in ne zavezane, da se lepo prilegajo druga drugi in izkoristijo čimveč prostora.
Cila| zoja2 je napisal/a: |
| Menda je najbolj škodljivo zamrzovanje gotovih jedi iz že predhodno zmrznjenega mesa. zoja2 |
Le zakaj? Moje mnenje je, da je najbolj škodljivo poslušati in verjeti vsaki prazni marnji, kjerkoli jo že poberemo. Menda........... kako lahko je to napisati in zasejati dvom......pa brez dokazov, utemeljitev,...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Goveja juha z valjanimi rezanci