Nacho čips gostija
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Tole je za ladies frino in Ognjič. Punci, če bosta metali kozarce v steno, kar dajta, včasih prav zapaše. Ognjič, lahko še kakšnega v mojem imenu, jaz danes do poznega večera na bom prišla do posodja... |
Hvalaaaaa
, če po pravici povem, kolikokrat sem jo poslušala (in gledala), bo zgledalo preveč kičasto
. Meni so všeč, kot so mi všeč tudi Šukarji (sem jih včasih hodila zadnjo nedeljo v avgustu poslušat v LJ Mostec, ko se je dogajal dan ciganske in latino muzike, seveda niso manjkali Ritmo locco in Alberto Gregorič...).
Črepinj ni, se grem v. d. bolničarke ![]()
![]()
. Je pa to poseben užitek, to pa res ![]()
...ob pravem vzdušju in v pravi družbi (ne bolničarko se it, ampak "razbijat čaše i flaše od radosti naše")![]()
Mamamia, lepo si napisala in res je tako.
OgnjičŽlahta ni raztrgana plahta, zato sem pač tudi jaz glasovala za zmagovalko.
Loni MakaroniKer sem ravno urednik ne bom kaj veliko napisal o tej temi, ki ne zadeva urednikovanje ampak vseeno:
Sramota se mi zdi, da bi kdorkoli v mladih fantih in dekletih skupine Lango videl kaj več kot mlade pevce, ki se trudijo uspeti, kot vsi ostali pevci in zdi se mi neverjetno, da bi ti pevci kradli žlebove, da ne omenjam nekaterih drugih zapisov. In je čisto vseeno če bi 99% Romov kradlo, nima nihče pravice, da to posploši na vse brez dokaza o kaznivem dejanju.
Na odru sem videl le pevce, ki so peli in predstavljali Slovenijo. In če me spomin ne vara so peli v slovenskem jeziku.
Da pa bi kdo glasoval proti njim le zaradi nacionalnosti, bi se mi pa zdelo vredno da se človek razjoče. In to leta 2008. Je kaj drugače kot takrat, ko so gorele čarovnice?
Jernej - zasebno mnenje
PS- EME in podobnih kuharskih oddaj sicer ne gledam,glede na vaše zapise sem si ogledal nekaj "komadov".
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Jagodni semifreddo