Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
| jade je napisal/a: |
Pesem od Lange mi je veliko bolj padla v uho, moja tanajmlajša hči je prav veselo z ritko migala ob poslušanju (madona zdaj se moram zasekirat, da ni kaj narobe z njo Ampak kakšne izjave imate eni
|
A te je malo strah, da bo ona po mizah in zvočnikih začela prej skakat, kot ti ![]()
![]()
Sicer se pa nekaj naokol govori, da nekdo tam v tistih hribih nekaj podobnega Kitajskemu zidu dela...da ni to pri vas ata malo preveč zaskrbljen?
Pa čist vseeno ti je, če imajo pri sosedovih večji paradajz??? Ja, ti si pa res en čudak, no ![]()
![]()
![]()
.
| jade je napisal/a: |
Ogči dejve še mal zaplesat: http://www.youtube.com/watch?v=eMMEyfUzIxM
|
Ka nisi mogla kaj primernejšega mojmu emšoju najdet??? Sem te takoj ubogala, zdej moram pa stoje tipkat....nekak tako zgleda, kot bi en fosn pojedla. Ne bom več piruetke delala, da veš ![]()
![]()
. Pa še nikjer nobenga pr roki, da bi zdej te premaknjene zadeve nazaj na svoje mesto spravil ![]()
![]()
![]()
![]()
Ogči kako si uganila?????
Ma ja saj paradajz sem že prežvečila, ampak, da ima pa plenice, ki jih suši zunaj bolj bele od mojih je pa višek.....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Zelenjavna mineštra