Kupujemo Peč na petrolej oziroma Zibro peč 3kw.Potrebujemo jo za delavnico.Vsaka ponudba dobrodošla,izkušnje pa tudi.
anaeva
Kupujemo Peč na petrolej oziroma Zibro peč 3kw.Potrebujemo jo za delavnico.Vsaka ponudba dobrodošla,izkušnje pa tudi.
anaeva
2. feb 2008 19:11
Mi smo jo imeli, ko sem bila majhna in se spomnim le tega, da je zelo smrdelo in da se je težko prižigalo (bili so eni taki trakci - papirčki za prižiganje). No, saj ti nisem veliko pomagala, brez zamere katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
2. feb 2008 20:25
Jaz imamZibro peč in če imaš v delavnici veliko prahu ti jo ne priporočam.Deluje tako,da ima na hrbtni strani ventilatorček da "vsrkava" zrak in ga spredaj toplega ven šiba.Sicer je dobra zadevšna ima električni vžig-samo gumbek pritisneš in jo vžgeš,otroško ključavnico in če jo malo butneš se sama izklopi.Petrolej je pa kar drag,če boš z njem grela ali boš dogrevala si pa preračunaj.20l cca.38 eure v Merkurju.Jaz imam takšno rdečo. toppy
2. feb 2008 20:31
Smo imeli ko so bili otroci majhni za dodatno ogrevanje oz. za k babici kjer je stara bajta. Prižiga se na knof in na začetku malo zasmrdi. Sem prezračila in je bilo potem super. Res nam je reševala problem ogrevanja, nenazadnje tudi v kakšni lovski koči. LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Cheesecake