kraguljček, midva sva bila predlani v hotelu Sama. LAhko rečem, da za tak denar čisto ok. Tam sva bila dva tedna, najet sva pa imela skuter. Hotel je majhen, družinski (starejša mati, ki ne zna ang in hči). Zajtrk se je sčasoma že ponavljal, midva sva si kar kupila še kakšno pašteto ali pa nutelo in sva si nesla zraven. V sobah je hladilnik za doplačat, naju so dali v eno večjo sobo s predprostorom v pritličju (poseben vhod) in sva zato imela hladilnik gratis, kompenzacija :)) no, kmalu sva ugotovila, da je tista soba itak zakon, ker je bila velika, v dnevnem prostoru je bila TV in če je en spla v sobi, je drug lahko mirno gledal TV v dnevni :)) to je bilo sicer zelo redko, pa vendar ... V sobi je tudi grelec za vodo, tako, da sva si popoldan kuhala instant kavo, mleko v hladilniku in sva tudi kar nekaj privarčevala. Ravno tako s hrano (kupovala sva si kakšen jogurt, salamo, kosmiče, tudi v Lidlu kakšne namaze) in nisva jedla velikokrat zunaj.
Do centra je čisto blizu, par 100 m, je pa ulica zelo mirna, ker je čisto ozka in neprometna. Le otrocidomačinov so se popoldan, v času najhujšega sonca, ko sva prišla meditirat v sobo, igrali po ulici in bili kar glasni :)) Tudi plaža je blizu, pa ne tista v mestu.
Meni je bil to tudi en izmed lepših dopustov, mogoče tudi zato, ker me je možiček na Samosu zasnubil :)) No, naslednjič gremo tja že trije, saj se nama aprila pridruži nov član družine.
No, ko pa prideš nazaj s Samosa, te bom prosila za eno ogroooomno uslugo. In sicer, če mi boš lahko dostopila kakšno fotko otoka, hotela, restavracij na plaži (tam me je zasnubil), saj sva lani formatirala disk na računalniku in čudežno izgubila VSE fotke :(. Še danes sem prav žalostna, ko pomislim, da nimam niti ene slikice s tega dopusta. No, saj kriva sva si sama, ker nisva kopije naredila, pa vseeno ...