Je imel ati pač smolo, mami pa ne...če se je le on zastrupil. Saj ne gre soditi cele dežele po eni izkušnji, a ne? In en kup svinjarije najdeš tudi po LJ ulicah, pa še kje drugje..v Parizu npr. en kup pasjih iztrebkov (pred leti, zdaj so se menda že poboljšali).
Sem bila pred kratkim namreč spet v Črni gori in se mi ni nič v smislu grozne svinjarije in teh reči zgodilo. Za živčne je velika ovira gradnja cest in s tem povezani zastoji, luknje na cesti... Če greš na dopust, pa se itak prilagodiš, "legneš i ideš". Tudi ni glavni faktor na dopustu hrana in ni pri all inclusive variantah, ki so ponavadi poceni, pričakovati neke super kulinarike.
Sv. Štefan je seveda zaprt že 3 leta, v najem so ga za 90 let dobili Rusi in se tam ne dogaja nič...lepo propada, everčki so pa oprani. Ta isti bratski narod ima v lasti tudi večino parcel, ki še niso bile pozidane in zdaj tam rastejo novi hoteli.
So pa čudovito uredili sprehajalno pot iz Budve proti Bečićem, vendar pa se le-ta konča pri tistem tunelčku pod cesto (ki se je zaradi gradnje hotela nad njim zasipal....).
Ampak...morje se pa tam še vedno pogovaja in to je to, kar meni na dopustu nekaj pomeni.
Ognjič