Cevke v ušesu

Kajcika  

član od: 6.10.2007

sporočila: 64

tema odprta - 18. jan 2008 20:50 | ogledi: 1.525 | odgovori: 0

Pozdravljeni, lepo prozim za vaš nasvet in če ima kdo že izkušnje, tudi opis postopka odstranitve cevk iz ušesa. Ali je zato potrebno ostati v bolnici?

Hčerka je bila pred 1 letom in pol operirana, odstranili so ji mandeljne, v oba bobniča pa so ji vstavili tudi cevke. Do danes ima še vedno v desnem ušesu cevkico, ki pa jo je verjetno že začela motiti, saj se velikokrat drži za uho in pravi, da jo špika v ušesu. Vse to sem povedala na kontroli, vendar pa drugega, da ne sme močiti ušesa in da se bodo na naslednji kontroli odločili, ali ji bodo oni odstranili cevke ali ne, nisem izvedela. Povedali pa so že prej, da so le-te lahko v ušesu tudi do 2 let.

Ker ne vem, kakšen je postopek odstranitve cevk, me je kar malo strah, saj se hčerka vedno joka, ker jo že sam pregled desnega ušesa boli. Zanima me tudi, ali ji lahko jaz kako pomagam, da se bodo cevke zmehčale in same odstopile?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše nasvete.

lp

Kajcika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti