30. jan 2013 9:54
Imam namen delati krofe,pa ne vem za kateri recept naj se odločim.Ah,bom že.
andreja m
30. jan 2013 9:54
Imam namen delati krofe,pa ne vem za kateri recept naj se odločim.Ah,bom že.
andreja m
30. jan 2013 10:10
Jaz jih delam po receptu Tanje Kocjan. Je v bazi. Ker mi vedno uspelo lepi in dobri, ostajam zvesta receptu :)
Za pusta pa bo na mizi še štula, ki ne manjka nobeno leto.
harmonija
30. jan 2013 11:05
Pri nas bodo le miške, krofov se nobeden več ne dotakne...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
30. jan 2013 12:24
Mi bi tudi imeli miške, pa so nam jih muce pojedle!
Pekla bom krofe, ampak pri nas so večkrat čez leto, tako, da niso pogojeni z pustom. Mišk, pa nimajo radi, napravim pa krhke flancate. Sicer pa imamo vsi, prepolne r...., in smo že vse preveč izbirčni. ![]()
30. jan 2013 12:45
Letos se bom lotila delat flancate. Tekom dni bom naredila tudi krhke flancate, za krofe pa bomo vidli kak bo čas. Se mi zdi, da bo kar preveč sladkega. ![]()
30. jan 2013 13:42
Tudi pri nas bodo miške, krofi mi nekako ne uspejo tako lepi, kot bi rada in se potem samo sekiram ![]()
30. jan 2013 14:02
Flancati in miške.
Sicer pa tudi če delam krofe,ratajo miške.
Sonja
30. jan 2013 14:36
Hm... nič. ![]()
![]()
30. jan 2013 14:57
krofi po recpetu Rece, s kakšno modifikacijo; testo mesi kruhomat in odkar je tako, vedno uspejo. Pa potica tudi.
mamamia
30. jan 2013 15:12
Limol, jaz pa delam krofe, ko nikogar ni doma, da se ne delajo norca, ker ni kranceljnov. Če mi uspejo-so krofi, če pa ne, so pa miške.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Zmagovalni bananin kruh