Internet štacune

Cukrpekrca, pa pri Next-u kaj naročaš? Kako pa plačuješ? LP juma
Glede Nexta bi tudi mene kaj več zanimalo. Kako je s plačilom, poštnino, kakšen je čas dobave, kakšne kakovosti je blago, ki ga prodajajo? Hvala za odgovor. Mijan
asos http://www.asos.com/ kvaliteta odvisna od kupljene znamke, poštnina primerna, carine ni, oblačila predvsem modna in knock offs ebay.de dvakrat kupila od ski bileka, ki ga je že ena od predhodnic omenila. na ebayu pa je ene parkrat cenejši kot direktno iz njegovega online shopa. poštnina za smuči: 30 € bannanna_v_slo ;)
Pri Nextu plačaš s kartico. Jaz sem naročila v petek, dostava je bila že v sredo. S kvaliteto sem zadovoljna, cena je bila primerna ( cenejše kot pri nas). Obstaja možnost vračila. Sem pa sedaj gledala otroške cunje, pa je veliko že razprodanega. Lp, Klavdija
Že, že, s kartico. Ampak katero, Pay-pal ali Mastercard ali Maestro? Hvala juma
Če koga zanima, sem stestirala in bookdepository.co.uk res pošilja k nam brez poštnine. Knjigo sem dobila v enem tednu. Sicer res ni tako velike izbire kot na amazonu, ampak vseeno se kar nekaj najde. P.S. Proxima, hvala za info. RadaJem Sporočilo je spremenil(a) RadaJem dne 24.nov 2009 14:34
@juma: We now accept Visa and Mastercard. Pay pal ni kartica. Lizzie
www.ebay.com Plačilo preko PayPal sistema. Vedno vse dobili v željeni kvaliteti in kratkem roku. Poštnina odvisna od države, velikosti naročila (Anglija cca. 3€, ZDA cca. 5€, ...) skrzolin

Tudi jaz sem redna uporabnica Ebaya. Se mi zdi, da je še najbolj varen. Pa nujno gledam na to, da lahko plačaš s Pay Palom.

Sonja
Moj sin je kar reden kupec preko interneta.Do sedaj zelo dobre izkušnje.Od Anglije,Amerike,Nemčije in Kitajske. Iz Kitajske je naročil različne stvari za nizko ceno in brez poštnine.So poslali stvar,ki je bila samo 5 dolarjev.Samo enkrat nekaj ni prišlo,pa je dobil denar brez problema nazaj. Vedno prebere reference in se potem odloči.Kupuje pa od prehranskih dopolnil do tehničnih zadev in seveda knjige. In večina preko Pay Pala. dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti