Pelin - nujno

Nujno potrebujem  večjo količino pelina /1 večja papirnata vrečka /   . Lepo prosim, če ga kdo ima in ga je sušil v l.2007 - ne sme biti star, prosim če mi ga lahko odproda ali odstopi  !  Bom zelo hvaležna in se vam  že sedaj najlepše zahvaljujem za pomoč ! Oglasite se prosim na ZP !

V TRGOVINAH IN LEKARNAH SE GA NE DOBI !

Vsem želim eno lepo, prijazno in predvsem zdravo novo leto !

saniteta

Temo je spremenil(a) SANITETA dne 05. jan 2008 12:19:02

Joj, škoda. Ko bi bila to vedela lani, bi ti ga spravila, tako sem si pa glavo razbijala, kam z njim. Še na kompostnik se ga ne upam dajati, se bojim, da ga deževniki ne bi bili nič veseli. Je šel kar v gmajno.

Spomni me drugo leto, ko bo čas za obiranje, če ga boš še rabila. Imam par grmičkov in ga bo gotovo dovolj.

Cila

Hvala , Cila ! Se priporočam, vendar bi ga nujno potrebovala tudi sedaj . Morda kdo vendarle ve kje bi se ga dalo dobiti . Hvala za vsak namig !

saniteta
Verjetno ga imajo v samostanu v Pleterju, sam po moje je kar drag. gasperp

Gasperp,hvala za namig! V Pleterjah ga nimajo, pač pa ga imajo v Zeliščni lekarni v samostanu Stična v zadostnih količinah. So zelo prijazni in pošljejo tudi po pošti. Cena je okoli 3,5 E za 100 g.Samo kot informacija.

Lep pozdrav vsem !

saniteta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti