Za komplet za mletje orehov je treba odšteti 44 €. Je kar potrebno, da se preveri od izkušenih.
F r i n a
Za komplet za mletje orehov je treba odšteti 44 €. Je kar potrebno, da se preveri od izkušenih.
F r i n aBOSCH MUZ 8 FW 1 (mesoreznica) se preko spleta dobi od 59,49 evra dalje +
BOSCH MUZ 8 SV 1 (nastavek za kekse) od 11,49 evra dalje +
BOSCH MUZ 8 RV 1 (nastavek za mletje orehov) od 27,95 evra dalje +
BOSCH MUZ 8 GM 1 (mlinček) od 65,78 evra dalje +
BOSCH MUZ 8 DS 1 (multipraktik strgala) od 27 evrov dalja +
trije različni nastavki za testenine +
ožemalec agrumov +
različna strgala za dokupit (za parmezan)+
za rezanje zelenjave na različne načine +
multi sekljalnik +
shaker (ta dva imam)
+++++ še malo morje nastavkov
http://einfachgutkochen.bosch-hausgeraete.de/?tag=mum8-zube
Na koncu lahko daš za dodatke toliko kot je stal sam aparat. No, jaz bi še eno kovinsko posodo za mojega robotka, ma stane od 50 evrov dalje. Auč. Za drugo se mi zdi, da lahko preživim tudi brez.
Loni MakaroniAja, nemške on-line cene sem dala zraven kar tako za primerjavo... Me prav zanima, koliko je posoda pri nas.
Loni MakaroniSamo za informacijo. MUM 86 ima 5,5l posodo, kar je bil bistven kriterij pri nakupu. Moč, ki se izraža v watih ( W) je pri mojem 1600 W, pa bi lahko bilo po moje tudi 1400, ker to ni taka razlika.
V zalogi imam še en Gorenjev mikser, ki ima 200W, pa je nekoč veljal za "normalnega".
V kompletu je bil poleg kovinske posode ( metlica za stepanje, gnetenje, vmešavanje ) še samo sekljalnik in opis nastavkov, ki so precej dragi, glede njihove uporabnosti pa dvomim. Najbolj me je zanimal ribež za orehe, ker mi je star počil, pa tudi sita sem ročnega pogona.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami