Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
ElaS, moja prijateljica je tudi potovala z družino po Avstraliji in je točno to tudi povedala. Vožnja po levi še gre, pri zavijanju pa je bil problem, ker so kar nekajkrat zapeljali na drugi pas.
Torej pri zavijanju previdno, drugače pa so že predhodnice zapisale, kaj je pomembno. Prekoračitev hitrosti se ne splača, ker te hitro usekajo po žepu, tudi ponekod zna biti na avtocesti samo 100, pa nikjer žive duše, cesta pa ravna, na ravnici, ti pa pelješ, pelješ in ko se spozabiš in malo preveč pritisneš na gas, evo , že te je policija dobila na radar. Pa to sredi ničesa.
aja, pa še ena malenkost, če greste kot družina, malo pazi, da otrok( ne vem, koliko so stari), ne boš same v WC pošiljala, ko boste v restavraciji. Moji prijateljici se je zgodilo, da je sin, star 10 let moral na stranišče in je natakarica poslal za njim šefa, mamo pa okregala, da se to ne dela, ker .....ni varno za otroka.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom