| Simona84 je napisal/a: |
| ... lepo, da ste nekateri fino praznovali in da imate radi te praznike. Jaz pa ravno to obdobje sovražim najbolj na svetu... resnično mi gredo takrat na živce vsi okoli mene, še najbolj pa grem na živce sama sebi... nekoč pa sem komaj čakala, kdaj bo božič.... [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
Praznovanje božiča
Ne, nič hudega se ni zgodilo
Hvalabogu! Je pa lepo, da si mi dala vzpodbudne besede. Samo tej skomercializirani prazniki in to, kako je vse oh in sploh lepo v tem obdobju me je malo vrglo s tira. Dajmo, potrudimo se, da bi bil božič vsak dan. Da bi vsak dan drug drugemo rekli "rad te imam"- ne pa semo za božič, valentinovo in druge praznike. Meni osebno pomeni pozornost, dana čisto na "blef" dan mnogo več, kot pa voščilo na točno določen dan. Ker takrat to tako ali tako pričakujemo. Pri meni so tega že vajeni in točno vedo, da sem najbolj vesela, ko me nepričakovano presenetijo. In takrat ni šans, da se zadržim in vedno začnem od veselja jokat
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.